AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ürgüp ilçesine bağlı Taşkınpaşa köyünü ziyaret ederek burada köy sakinleriyle istişarede bulundu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini içeren Anayasa Değişikliğinin 18 maddesini anlattı.

MİLLETVEKİLİ AÇIKGÖZ TAŞKINPAŞALILARIN  KONUĞU OLDU

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tanıtım ve paylaşım çalışmaları kapsamında Ürgüp ilçesine bağlı Taşkınpaşa köyüne konuk oldu. Köy girişinde Taşkınpaşalılarca coşkuyla ve “Güçlü Türkiye İçin Evet’ sloganlarıyla karşılanan Milletvekili Açıkgöz beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Ürgüp İlçe Başkanı Aynur Asiltürk, yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlarla buluştu.


Milletvekili Açıkgöz, Taşkınpaşa köyünde muhtarlar ve köy halkıyla buluştu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini anlattı.  

Milletvekili Açıkgöz çok şükür görüyorum ki, ‘Taşkınpaşalı kardeşlerim  ‘Güçlü Türkiye için Evet kararlılığında. Onların aydınlık gönüllerinden sızan kardeşlik, birlik ve beraberlik mesajları,Türkiye’nin 2023 hedefine doğru Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle gerçekleştireceği tarihi dönüşüm için Evet kararlılıkları her türlü övgünün üzerindedir.’ değerlendirmesinde bulundu.

Milletvekili Açıkgöz, ‘Taşkınpaşalılarda kararını Güçlü Türkiye İçin Evet ’ten yana vermiş. Milletin huzurunu temin için atılan adımlar muhteşem bir karşılık buluyor.’ dedi. Açıkgöz, ‘Taşkınpaşalı hemşerilerimizle yürek frekansımız öylesine uyumlu ki, ziyaretlerimiz enerjimizi artırdı. Güçlü Türkiye İçin Evet kararlılıkları muhteşem.’ değerlendirmesinde bulundu.

"Gadasını Aldığım Tabi ki EVET..."

Taşkınpaşalı vatandaşlar Milletvekili Açıkgöz'ün açıklamasının ardından, Tek Bayrak Tek Devlet Tek Millet ve Tek Vatan için Güçlü Bir Türkiye için 16 Nisan'da oyumuz tabiki Evet gadasını aldığım diyerek destek verdiler.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, Ürgüp/ Taşkınpaşa'dayız. "Bizlere teveccüh gösteren aziz hemşerilerimiz 16 Nisan'da da istiklale ve istikrara Kararımız Net Oyumuz Evet diyor.Artık bu ülkede darbecilerin dediği değil milletin dediği olacak. 16 Nisan'da Millet kazanacak, Türkiye kazanacak. Güçlü Türkiye için EVET... Biz, gençlerimize güveniyoruz. Güçlü Türkiye'nin teminatı gençlerimizdir. Seçilme yaşını 18' e indiriyoruz. Gençliğe Yatırım Yapıyoruz. 16 Nisan Pazar günü milletimizle sandığa gideceğiz ve bütün vesayet odaklarını birlikte tarihe gömeceğiz. Daima Millet Kararımız Evet. Milli mücadeleden 15 Temmuz'a bir olan milletimiz, 16 Nisan'da Türkiye'nin geleceği ve daha güçlü Türkiye için Tek Millet EVET diyecek." dedi.

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz'e Mustafapaşa köyünde AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Aynur Asiltürk ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ile partililer eşlik etti.