2014 Mart yerel seçim sürecinde Acıgöl ilçe Başkanı İsa Birsin'e Resmi başvurusunu yapan Mehmet Eriş,Aday adaylık dosyasını kendilerine teslim etti.

 

Acıgöl ilçe Başkanı İsa Birsin, AK Parti Aday adayı Mehmet Eriş'in müracatını kabul ederek Resmi Başvuru sonrasında Tatlarin Belediye Başkanlığı Aday Adaylığının kendisine ve Tatların Kasabası için hayırlı olmasını diledi.

 

Tatlarin Belediye Başkanlığı için İlk Başvuruda bulunan Mehmet Eriş ise, Gönül verdiği Partisinden yine sevdalısı olduğu memleketi Tatlarin kasabasının Gelişim ve değişim serüvenine hazır olun dedi...

 

 Mehmet Eriş Kimdir?


Mehmet Eriş,1962 Yılında Tatlarin Kasabası’nda doğdu. İlkokulu Tatlarin İlkokulu’nda bitirdikten sonra Orta ve lise tahsilini Nevşehir İmam-Hatip Lisesi’nde tamamlayarak 1980 yılında mezun oldu.

1981 Yılında Tatlarin'de İmam-hatip olarak göreve başladı. 8 yıl bu görevi yaptıktan sonra 1989 yılında yatay geçiş ile Milli Eğitim Müdürlüğüne memur olarak atandı. Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde 2 yıl çalıştıktan sonra çeşitli okullarda memur olarak görev aldı. En son olarak Nevşehir Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi’nde satın alma memuru ve maaş mutemedi olarak görev yaparken 2008 yılında 28 yıl hizmet üzerinden emekli oldu.

Şuan Özel sektörde Yönetici olarak çalışmaktadır. Eriş,bir çok Sivil Toplum Kuruluşlarında da aktif olarak görev almaktadır.

Üniversite Mezunu olan Mehmet Eriş, Evli ve 4 çocuk babasıdır. Çocuklarının 3 ü Öğretmen olarak görev yaparken,Birisi de Doktor adayı olarak halen Tıp Fakültesinde eğitimini sürdürüyor.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde AK Parti'den Sevdalısı olduğu Tatlarin Kasabası ve hemşehrilerine hizmet için Tatlarin Belediye Başkanlığına Aday adaylığı için başvuruda bulundu.

FİB Haber Merkezi olarak kendilerine başarılar diliyoruz...