NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili adaylarının basına tanıtıldığı toplantı il başkanlığı binasında gerçekleştirildi.

MHP Milletvekili Adayları İktidar Işığı Nevşehir’den Yanacak

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Göksel Taşçı ve milletvekili adayları parti binasında basın toplantısı düzenlediler.


MHP Nevşehir İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısına MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı. MHP İl Başkanı Göksel Taşçı’nın konuşmasıyla başlayan basın toplantısında milletvekili adayları da partililere seslendi.


MHP İl Başkanı Göksel Taşçı burada yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının ömrünü tamamladığını Türkiye’nin MHP iktidarına ihtiyacı olduğunu söyledi. Taşçı, ‘’7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Nevşehir Milletvekili Adaylarımız Mehmet Varol, Sait Yüksel ve Mustafa Uğur’dur. Aday adaylığı döneminde köy köy, belde belde, ilçe ilçe gezen ve MHP’nin iktidar yürüyüşünde azimle yılmadan, durmadan gayret gösteren çalışan tüm aday adaylarımıza buradan sizlerin huzurunda teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Bu yürüyüşümüzde adaylarımız ve teşkilatlarımız bundan sonra daha fazla ve daha azimli bir şekilde çalışmalarını sürdürecektir. Belirlediğimiz üç adayımız birbirinden değerli ve kamu oyunda yoğun teveccüh görmüş şahsiyetlerdir. Biz Nevşehir’imizin makus tarihini ve daha önemlisi ülkemizin makus tarihini değiştirmek için MHP’nin tek başına iktidar olması için tüm gücümüzle çalışacağız. Adaylarımız samimiyet duygusunu esas alarak çıktıkları bu yürüyüşte değerli halkımızın desteği ile 8 Haziran sabahı inşallah Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çok daha zor bir göreve soyunacaklardır. AKP iktidarı ülkemizi ekonomik kaosa, bölünmelere, ayrımcı tutumlarıyla kutuplaşmaya, yoksulluğa ve karanlığa sürüklemiştir. Türk Milleti olarak hak etmediğimiz bir noktada olduğumuz artık herkesin malumudur. Halkımız artık yalanlara, yolsuzluklara, ihanet şebeklerine, verilmeyen hizmetlere dur demek için yeni bir çıkış noktasına yönelmiştir. Bu seçimlerde çıkış için seçtiği yol ve yol arkadaşı Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır. Kendi içlerinde savaşa başlayan iktidar sarhoşları üle sıkıntılarından uzak, halkın sesine sağır, haksızlık ve hukuksuzlara kördür. Bu aşamada onlaradan ülke için hizmet beklenemez. Nevşehir’imizin yıllardan beri tüm sıkıntılarına duyarsız kalan AKP vekilleri vekil olduklarını yeni hatırlamış olacaklar ki kendilerini Nevşehir’de görmeye başladık. Oysa biz onları Nevşehir’den değil bir başka şehirden milletvekili seçilmiş zannediyorduk. AKP artık yolun sonundadır. Onların kurdukları saltanat düzeninin yıkılması için tarih 7 Haziran sandık bu görevi ifa edecek olanda büyük Türk milledir.

Köylümüzün sıkıntılarını esnafımızın sıkıntılarını kadınlarımızın sorunlarını çocuklarımızın dertlerini memurum uzun işimizin askeri ücretlerimizin sorunlarını gidermek için meclise göndereceğimiz üç milletvekilimizin de azimle çalışacağını ve bunun bir zati takipçisi olacağımızın buradan sözünü veriyoruz’’ diye konuştu.

 

MHP Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Varol ise ülkede seçim olduğunu AK Parti Milletvekillerinin sokakta gezmeye başladıkları zaman anladıklarını kaydetti. Varol, ‘’Milliyetçi Hareket Partisi olarak iktidar yürüyüşümüzü Nevşehir’den başlatmak istiyoruz. Dolayısıyla bu süreç içerisinde adaylar ve teşkilatlarımız ile birlikte hummalı bir çalışma içerisine girme durumundayız. Burada ben şunu özellikle ifade etmek istiyorum. Şuanda AKP’nin üç tane milletvekili var. Seçim olduğunu AKP milletvekillerinin sokakta gezdiği zaman anlıyoruz. Diğer zamanlarda Nevşehir ile hiç ilgilenmeyen, Nevşehir için hiç proje üretmeyen, Nevşehir halkının dertlerini dinlemeyen bu insanlar bugün sokaklarda, beldelerde tekrar 3-0 alma duygusuyla çalışma yapmaktadır. 3-0’ın bir önemi yok. Çünkü şuan ki AKP milletvekilleri Nevşehir için sıfır mertebesinde çalışmaktadırlar. Belli bir zümre için belli bir kesim için çalışmalar yapmaktadırlar ve Nevşehir milletvekili sıfatıyla istekte bulunmaktadırlar. Dolayısıyla MHP Milletvekili adayları olarak Nevşehir’in milletvekilleri olup Nevşehir için projeler üretip Nevşehir için emek sarfetme azmindeyiz. Bu azmimizin sonuca ulaşabilmesi için de vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Vatandaşlarımızı ziyaret edip kendimizi anlatacağız. Onlardan oylarını talep edeceğiz ve inanıyorum ki biz 8 Haziran tarihinde MHP Nevşehir’de birinci parti olacaktır. Bu vesileyle ben yapılacak olan bu seçimlerin öncelikle ülkemize, şehrimize, partimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Seçim neticesinde en iyi sonucu alarak ülkemize hizmet etmek adına bize onay verileceğine inanıyorum’’ dedi.



MHP Nevşehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yüksel ise MHP iktidarının Nevşehir’de başlayacağını kaydetti. Yüksel, ‘’MHP’nin üç hilalini Nevşehir kalesine ve Türkiye’ye duyurmak adına bu çıktığımız davada bizlere desteklerini esirgemeyen halkımızın bundan sonra ki dönemde de Nevşehir’de milletvekili var mıdır yok mudur sorusunu sormayacağı bir dönemde inşallah Rabbimin sayesinde 3-0 dedikleri daha önce algı oluşturdukları bu sisteme dur demek için Nevşehir’de iktidara yürüyen yolun buradan geçtiğini halkın içinden biri olarak ve yine halkın içinde olacağımıza aday arkadaşlarımızla birlikte söz veriyoruz. Bu sonucun öncelikle ülkemize, şehrimize ve partimize hayırlı uğurlu olsun diyorum’’ şeklinde konuştu.


Son olarak konuşan MHP Nevşehir 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Uğur ise Türkiye’nin kırmızıçizgilerinin AK Parti iktidarı ile yok edildiğini söyledi. Uğur, ‘’ Aday adaylığım süresi içerisinde sanayicimize, esnafımıza, köylümüze, çiftçimize, memurumuza ve diğer vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aday adaylı süresi içerisinde seçim çalışmalarımızda ilçe başkanlarımıza, belde başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, MHP delegelerine çok teşekkür ediyorum. Ülkemiz ağır bir sorundan geçiyor. Buhranlı bir dönemden geçiyor. Bu sorun ve buhranın aşılması için Türkiye’de Milliyetçi Hareket Partisinin tek başına iktidar olması gerekiyor. 7 Haziran 2015 genel seçimleri ülkemizde yaşayan her vatandaşı için önemli olduğu gibi ülke sevdalıları ve Milliyetçi Hareket Partisi için de çok önemlidir. Zira Türk kimliğinin etnik kimliğe dönüştürülmeye çalışıldığı ve Türkiye’nin kırmızıçizgilerinin tamamının yok edildiği bir ortamda Milliyetçi Hareket Partisi bu yok edilen ve tamamen ortadan kaldırılmaya çalışılan değerlerin yeniden tedavi edilerek Türk Milletinin ve aziz milletimizin istediği şekile göre almak istiyor. Bu kapsamda 7 Haziran genel seçimlerinin ülkemize, şehrimize, dünyanın değişik coğrafyasında yaşayan soydaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz kardeşiniz olarak 3. Sıra milletvekili adayı olarak MHP’nin iktidar olabilmesi için gücümle elimden geldiği kadarıyla çalışacağımın sözünü veriyorum’’ ifadelerini kullandı. 

Toplantıya Milliyetçi Hareket Partili Nevşehir Milletvekili adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel ve Mustafa Uğur’un yanı sıra, İl Başkanı Göksel Taşçı, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Fatma Gürbüz, Ülykü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, İl ve İlçe Yönetim kurulu üyeleri, bazı ilçe başkanları, Derinkuyu, Kozaklı, Uçhisar, Ortahisar Belediye başkanları ile partililer katıldı.

“AKP’li Milletvekilleri Sıfırın Altında”

Milliyetçi Hareket Partisinin Nevşehir 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Varol, konuşmasında Seçimin olduğunun AKP’li vekillerin sokağa ve beldelere çıktığında anlaşılır bir hale geldiğini dile getirdi.

Varol, “Birlik ve beraberlik içerisinde hummalı bir çalışma içerisine giriyoruz. Şu an da AKP nin üç milletvekili var. Seçimin olduğunu onların sokaklara inmesinden biliyoruz. Nevşehir için proje üretmeyen, Nevşehir’in sorunları ile hemhal olmayan Milletvekilleri bugün sokaklarda. Beldelerde tekrar üç sıfırı almak için uğraşıyorlar. Sıfırın da üçün de anlamı yok. Zira onlar sıfırın altındalar. Vatandaşlarımızdan oylarını talep edeceğiz. İnanıyorum ki Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir’de birinci parti olacaktır” diye konuştu.

“AKP’nin 3-0 Algısına Son Vereceğiz”

Milliyetçi Hareket Partisi 2. Milletvekili adayı Sait Yüksel, 7 Haziran seçimlerinde Nevşehir’de AKP’nin 3-0 algısına son vereceklerine dikkat çekti.

Yüksel, “Milliyetçi Hareket Partisi üç hilalini Türkiye’ye duyuracak. Nevşehir’de 3-0 olarak algı oluşturdukları bir döneme son vermek için çalışacağız. Halkımızın desteklerini bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

“Tek Hedefimiz Milliyetçi Hareketin Tek Başına İktidar Olması”

Basın toplantısının son bölümünde söz alan Milliyetçi Hareket Partisi 3. sıra Milletvekili adayı Mustafa Uğur ise 7 Haziran seçimlerinde tem hedeflerinin Milliyetçi Hareket Partisinin tek başına iktidar olması olacağını söyledi.

Uğur, “14 Ocak tarihinde buradan Milletvekili aday adaylığımı açıklamıştım. Aday adaylığım sürecinde bizleri misafir eden tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarımızda bizleri konuk eden ilçe, belde ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. O günde söylemiştim Ülkemiz ağır buhranlı dönemden geçiyor. Bunun aşılması için MHP’nin tek başına iktidar olması gerektiğini söylemiştim. 7 Haziran seçimleri ülkemizde yaşayan herkes için önemli ama Milliyetçi Hareket Partililer içinde büyük önem taşıyor. Türkiye’nin kırmızı çizgilerinin yok edilmeye çalışıldığı bir dönemden geçtiğimiz unutulmamalı” ifadelerinde bulundu.

Konuşmaların ardından milletvekili adayları programa katılanlarla fotoğraf çektirdi.