AK Partili Uçhisar Belediye Başkan A. Adayı Hakan Tekin, yerel seçim çalışmalarına hiz kesmeden devam ediyor. Tekin açıklamasında; "2001 Yılından itibaren, kuruluşundan buyana üyesi olduğum, gönül verdiğim ,Gençlik kolları il yönetiminde bulunduğum, davasını davamız bildiğimiz AK Parti'den Uçhisar ve Uçhisarlı hemşehrilerime hizmet Için Aday adayı oldum" dedi.
 

AK Partili Uçhisar Belediye Başkan A. Adayı Hakan Tekin, 2002 tarihinden 2014 tarihine kadar parti olarak Türkiye’de gerçekleşen değişiklikleri hep beraber yaşadıklarını, hem hizmet anlamında hem insani hak ve özgürlükler kapsamında çok ciddi mesafeler kat ettiklerini belirterek, “Bu süreç içerisinde bizlerde sorumluluk sahibi insanlar olarak payımıza düşen görevi hep icra etmenin gayretinde olduk.

Mensubu olmaktan onur duyduğum, AK Parti teşkilatında uzunca bir süre Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunduğunu, Türkiye’de bir AK Parti iktidarı var ise bütün Uçhisar halkının bu durumdan faydalanabilmesini, dilek ve temenni ederek AK Partinin bu hizmetlerinden Uçhisar beldemizinde faydalanmasına vesile olmak, Uçhisar halkına kalıcı hizmet getirebilmek, beldemizin daha iyi yaşanabilir bir turizm beldesi olması adına Uçhisar Belediye Başkanlığına aday adaylığımı ilan etmiş bulunuyorum.” dedi.

Tekin: 'Uçhisar halkına hizmeti bir borç olarak görüyoruz' 

Eşinin de İl Kadın Kollarında uzunca bir süre aktif olarak hizmet verdiğini ifade eden Tekin, Bize genel merkezimiz, teşkilatlarımız, Cumhurbaşkanımız ne görev verdi ise onu yaptık ve yaparız. Biz partiliyiz AK Partiliyiz. Bizde, Teşkilatlar her şeyin önünde gelir. AK Parti teşkilatçı bir partidir. “Karar teşkilatın ve genel merkezindir.” şeklinde konuştu.


Tüm birikim ve tecrübelerini Uçhisar için değerlendirmek isteğini söyleyen Tekin açıklamasının sonunda; "Tüm aday adayı dava arkadaşlarıma kardeşlerime başarılar diliyorum. Bir olacağız, iri olacağız diri olacağız Uçhisarımızda AK bayrağını yeniden dalgalandıracağız, tek gayemiz hedefimiz bu..." dedi.

Hakan Tekin Kimdir?

19.03.1979 Tarihinde Uçhisar'da Dogdum. İlk Ve Orta Öğrenimim Uçhisar da Tamamladım. Nevşehir Meslek Lisesini Bitirdikten Sonra Bilgisayar Programcılık Mezunu Oldum. 12 Yıl Boyunca Nevşehir de Bilgisayar Satış Tamir üzerine Ticaretle Uğraştım.  2010 Yılından Beride Türktelekom Nevşehir İl Müdürlüğünde Teknik Personel Olarak Calışmaktayım. Sporla İlgilenmeyi Severim. 12 Yıl Hisarsporda Amatör Olarak Futbol Oynadım. Yöneticilik Yaptım. AK Parti de Kuruluşundan Bu Yana Gönül Verdim. Gençlik Kollari İl Yönetiminde Bulundum. O Tarihten Beride Parti üyeligim Devam Etmektedir. Eşim de AK Parti Kadın Kollari İl Yönetiminde Yıllarca Hizmet Etti.   Evliyim Ve 2 Kız Çocugum Var.