NEVŞEHİR (Merkez) – Seçim çalışmalarına ara vermeden devam Bülent Tekiner, sabah saat 7’de Nevşehir İl Özel İdaresine gelerek Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı işçilerin sorunlarını dinledi. Türkiye’de hükümetin emek eksenli politikaları para ve zaman kaybı olarak gördüğünün altını çizen Tekiner, “Emek harcanan her yer, bu yerlerde meydana gelen her gelişme ailelerimizi, aşımızı, işimizi ve çocuklarımızın geleceğini doğrudan etkilemektedir” diye konuştu.

 

TAŞERONLA SONUNA KADAR MÜCADELE SÖZÜ

Hükümetin, emek karşıtı politikalarını taşeron sistemi üzerinden sürdürdüğünü ifade eden Bülent Tekiner, özellikle İl Özel İdareleri bünyesinde çalıştırılan yol ve ulaşım hizmetleri müdürlüklerine bağlı işçilerin emekliliğe zorlanarak bu sektörde de taşeronlaşmanın önünün açılmak istendiğini söyledi.

 

1995 yılında 1000 olan şoför kadrosunun 193’e düşmüş olmasının düşündürücü olduğunu vurgulayan Tekiner, CHP iktidarında emek sömürüsüne izin vermeyeceklerini ve taşeron sistemini ortadan kaldıracaklarını açıkladı. Emekçilerle yapılan toplantının ardından Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Cihan’ı makamında ziyaret eden Bülent Tekiner, diğer birimlerdeki personelle de görüşerek başarı dileklerini iletti.