CHP ADAYI TEKİNER, İKTİDAR İÇİN NET KONUŞTU: ŞAFAK 45

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir 1. sıra Milletvekili adayı Bülent Tekiner, AKP iktidarının tükendiğini belirterek, “CHP gümbür gümbür geliyor. 7 Haziran’da Türkiye’de her şey değişecek. Buradan açıkça ilan ediyorum, şafak 45.” dedi.   

Hacıbektaş İlçe örgütüyle birlikte pazar yeri ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Bülent Tekiner, halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Vatandaşlarla tek tek kucaklaşarak sorunlarını dinleyen Tekiner, çözümün CHP iktidarında olduğunu vurgulayarak, “Esnafımızın, halkımızın sorunlarını biliyoruz. Kimse mutsuz, umutsuz olmasın. CHP umudun partisidir. CHP umudun kendisidir.” diye konuştu.

CHP’li Bülent Tekiner esnaf ziyaretlerinin ardından İl Başkanı Kamil Gülmez ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Değirmenci ile birlikte partisinin kadın üyeleriyle biraraya geldi.  Hacıbektaş Belediyesi Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu da katıldı.

 

GÜCÜMÜZ KADINLARIMIZ

Toplantıda yaptığı konuşmada, ön seçimle birlikte parti örgütünde kadın devriminin gerçekleştiğinin altını çizen Tekiner, “En önemli gücümüz kadınlarımız. 7 Haziran seçiminde anahtar kadınlarımızda. Avanos Belediyesini nasıl kadınlarımızla kazandıysak, iktidara da kadınlarımızla birlikte yürüyeceğiz.” dedi.

BARIŞ DİLİ EGEMEN OLACAK

CHP’nin seçim stratejisine de değinen Bülent Tekiner, propaganda çalışması için alana inecek üyelerden her ne sebeple olursa olsun iktidar partisinin adını anmamalarını istedi. “Biz 7 Haziran’da iktidar partisi olacağız. İktidar partisi barış dilini kullanır. Toplumu kutuplaştırmaz, insanları ayrıştırmaz. Kısacası AKP’nin yaptığını yapmaz. Biz, politikalarımızı anlatacağız, çözüm önerilerimizi topluma sunacağız” diye konuştu.

CHP’nin Nevşehir 3. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Değirmenci ise yaptığı konuşmada Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanan seçim bildirgesine vurgu yaptı. Türkiye’nin kangren haline gelmiş sorunlarına kalıcı çözümler önerdiklerini belirtti.

Tekiner, toplantının ardından kampanyasında gelenek haline getirdiği üzere kadınlarla birlikte iktidar partisini alkışlarla protesto ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

FİBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi...

Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber www.fibhaber.com