NEVŞEHİR (Derinkuyu) – 7 Haziran’da yapılacak Milletvekili Genel Seçimi için adaylar son viraja yaklaşırlarken, sergilediği performans ile Nevşehir’de öne çıkmayı başaran Bülent Tekiner, Derinkuyu’ya gelerek Yazıhöyük Kasabası ile Kuyulutatlar ve Suvermez köylerini ziyaret etti. Vatandaşlarla dertleşen Tekiner, partisinin seçim vaatlerini anlatarak destek istedi.

 

CHP HAZIR

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kadroları ve programlarıyla birlikte ekonomik refahı, eşit ve adil hak dağılımını getirmeye hazır olduğunu kaydeden Bülent Tekiner, “Az kaldı. Yaşanacak bir Türkiye geliyor” diye konuştu.

 

İSRAFI ÖNLEYECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin çiftçi ve emekli başta olmak üzere toplumun her kesimine vaat ettiği refah düzeyini, “kaynak bulamazlar” diyerek eleştirenlere de yanıt veren Tekiner, “Son günlerde izliyorsunuz bir ‘çerez parası’ tartışması aldı başını gidiyor. Korkuyorlar. Gündem değiştiriyorlar. Milyonlarca liralık israfı ‘çerez’ olarak nitelendirenler, CHP’nin sosyal politikalarını ‘nerede o kaynak’ diyerek eleştiriyorlar. Biz bu israfın kökünü kazıyacağız. Emeklimiz, çiftçimiz, öğrencimiz, memurumuz, işçimiz rahat bir nefes alacak.” diye konuştu.