NEVŞEHİR (Karacaşar) - 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerine 21 gün kala adaylar propaganda çalışmalarına devam ederken, CHP’li Bülent Tekiner yoğun çalışma temposuyla ön plana çıkıyor. İlçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle dolaşan Tekiner, son olarak Karacaşar’da halka seslendi.

 

Gülşehir’e bağlı bir belde iken bir gece yarısı çıkartılan yasa ile mahalleye dönüştürülen ve belediyesi elinden alınan Karacaşar halkı ile bir araya gelen Bülent Tekiner, önce çevredeki esnafı dolaştı, ardından mahalle meydanında oturan vatandaşlar ile sohbet etti. Yöre halkının büyük ilgisiyle karşılaşan Tekiner, Karacaşarlıların mağduriyetinin CHP iktidarında giderileceği ve kapatılan belediyenin yeniden açılacağı müjdesini verdi.

 

ZEKİ TEKİNER’İN OĞLUYUM

Siyasete 19 yaşında CHP Gençlik Kollarında başladığının altını çizen Bülent Tekiner, 39 yaşında olduğunu ve Nevşehir’in kısık olan sesini Meclis’te temsil etmeye hazır olduğunu söyledi. CHP’nin iktidar olmaya hazırlandığını kaydeden Tekiner, hükümet partisi gibi ayrıştırıcı bir dil kullanmayacaklarını ifade etti. “Ben Zeki Tekiner’in oğluyum. Benim için herkes bir, herkes eşit. Ayrıştıran değil birleştiren olmaya geliyorum. Babamdan kalan bu siyasi mirası Nevşehir için en iyi şekilde kullanmaya geliyorum.” şeklinde konuştu.

 

Vatandaşların emekli ikramiyeleri ve mazot fiyatları ile ilgili sorularını da yanıtlayan Tekiner, “Hükümet’in kimi bakanları ‘kaynak yok, israf olur’ diyorlar. Türkiye dedikleri gibi cidden büyük ve güçlü bir ekonomiyse bırakın israfı, kaynağı, halkımız vaat ettiğimizden daha fazlasına layıktır” ifadelerini kullandı.