Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili adayı Bülent Tekiner, Karayolları işçileriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
Cumhuriyet Halk Partisi, milletvekilli adaylarını ön seçimle belirlemenin meyvelerini topluyor. Yıllardır Milletvekili çıkartamadığı kentte en güçlü parti konumuna gelen CHP, adayı Bülent Tekiner ile Ankara’ya yürüyor. Seçim kampanyasını ilk günden itibaren yüksek bir tempoda sürdüren CHP’li Tekiner’in çalmadığı kapı, dolaşmadığı sokak kalmadı. Son olarak Karayolları işçileriyle bir araya gelen Bülent Tekiner, sorunları dinledi, çözüm önerilerini anlattı.

YAŞANACAK BİR TÜRKİYE
8 Haziran sabahı Yaşanacak bir Türkiye yaratmak için iktidara talip olduklarını kaydeden Tekiner, tüm güçleriyle gece gündüz çalıştıklarını vurgulayarak toplumun her kesimine eşit mesafede duracaklarını açıkladı. “Şucu-bucu” diyerek kimseyi ayrıştırmayacaklarını belirten Tekiner, herkesin milli refahtan hakkaniyetli bir biçimde pay alacağını söyledi.

TAŞERON’A SON
Türkiye’de iş barışı ve güvenliği açısından en büyük sorun olarak gördükleri taşeron sisteminin 7 Haziran’dan sonra yapılacak yasal düzenlemelerle tarihe karışacağını müjdeleyen Bülent Tekiner, “Kimse yatağına iş, aş kaygısıyla girmeyecek. Emeklimiz, işçimiz, gencimiz yaşlımız rahat bir nefes alacak” diye konuştu.

KARAYOLLARI İŞÇİLERİ ONURUMUZ
Yaz, kış demeden dondurucu soğukta, kavurucu sıcakta büyük fedakarlıklar göstererek çalışan Karayolları emekçilerinin sosyal devletin onuru olduğunu vurgulayan Bülent Tekiner, “işçimizi kimseye ezdirmeyiz” dedi. Keyfi uygulamalarla, sürgünlere CHP iktidarında son verileceğinin altını çizen Tekiner, iş barışının sağlanacağını söyledi.