CHP örgütünün gücünü arkasına alarak Ankara yürüyüşünü başlatan Bülent Tekiner, daha önceki seçimlerde partisine oy veren – vermeyen bütün köyleri ayırt etmeden dolaşmaya devam ediyor. Tekiner, dün de Karlık, Karain, Ağcaören ve Başdere’deydi.

7 Haziran Milletvekili Genel Seçimi için geri sayıma başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir 1. Sıra adayı Bülent Tekiner, çalışmalarını vites artırarak sürdürüyor. 3 aydan uzun bir süredir Nevşehir’i karış karış dolaşan Tekiner dün de Karlık, Karain, Ağcaören ve Başdere köylerine giderek, vatandaşlara dertleşti. Cumhuriyet Halk Partisi’nin projelerini anlatan CHP’li Tekiner, 8 Haziran sabahından itibaren “Yaşanacak bir Türkiye”yi inşa etmek için iktidara talip olduklarını söyledi.

KARNE ORTADA: SÜREKLİ GERİLEYEN BİR NEVŞEHİR VAR
Nevşehir’in komşu iller karşısında gelişmişlik bakımından sürekli kan kaybettiğinin altını çizen Bülent Tekiner, “12 yıllık karne ortada. Sürekli gerileyen bir Nevşehir ile karşı karşıyayız. Yozgat’ın, Kırşehir’in, Aksaray’ın bizden ne fazlası var? Kamu yatırımlarından aldıkları paylarla bizi çoktan katlamış durumdalar. Dünyanın kültür mirasının üzerinde oturuyoruz ancak sürekli turist kaybediyoruz. Bütün bunların sebeplerini de biliyoruz. Meclis’e gönderdiğimiz temsilcilerin, şehri ‘temsil etmeme’ sorunu var. Nevşehir’in patates sorununu Kırşehir milletvekili dile getiriyorsa artık durup düşünmenin zamanı gelmiştir.” diye konuştu.
8 Haziran’dan itibaren Kent’in kaderinin değişeceğini vurgulayan Tekiner, Nevşehir’i değiştirip, geliştirmek üzere göreve talip olduklarını açıkladı.

TEKİNER TAKDİR TOPLUYOR
Öte taraftan kent Merkezi’nin yanı sıra ilçelere bağlı köyleri de ziyaret eden Tekiner’in yoğun çalışma temposu kendisini rakipleri karşısında bir adım öne çıkarttı. Cumhuriyet Halk Partisi Örgütünün gücü ve desteğini de arkasına alan Bülent Tekiner, gittiği köylerde büyük bir ilgi ve sevgi ile karşılanırken kullandığı siyasi üslup ile de dikkat çekti. İktidar dilinin barış dili olduğunu kaydeden Tekiner, sakin tavırlarıyla takdir topladı.