NEVŞEHİR – (Kozaklı) CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, Kozaklı İlçe Başkanı Ahmet Kaya ve ikinci sıra Milletvekili adayı Cuma Yorgancı ile birlikte Abdi, Çayiçi, Dörtyol, Karahasanlı, Kaşkışla ve Karasenir köylerine çıkartma yapan Bülent Tekiner, yöre halkıyla dertleşerek sorunlarını dinledi.

 

UMUT CHP

CHP’nin uzun süredir varlık gösteremediği Nevşehir kırsalında, köylünün inancını, emeğini ve alın terini koruyarak öne çıkartan politikalarla yeniden umut haline geldiklerini belirten Tekiner, 8 Haziran sabahı Nevşehir’de değişimin milletin efendisi köylülerin oylarıyla gerçekleşeceğini söyledi.

 

VEKİL ASLI’NIN AYAĞINA GELECEK

Milletvekili seçildikten sonra dört yılda bir seçim dönemlerinde köylerden oy istemeye gelenlerden olmayacağının altını çizen Bülent Tekiner, “Çiftçimiz, köylümüz Ankara’ya vekilinin yanına gelmeyecek. Oylarıyla Ankara’ya gönderdiği vekili, aslının ayağına gelerek dertleri, sorunları çözecek.” diye konuştu. 

İl merkezinde ilk iş olarak Milletvekili İrtibat Bürosu açacağını söyleyen Tekiner, yöre halkının büyük ilgisiyle karşılaşırken, söz konusu büronun “şucu bucu” ayrımı olmadan, bütün yurttaşlara eşit mesafede hizmet edeceğini ve parti bağlarından uzak insan odaklı bir anlayışla yönetileceğini açıkladı.