Nevşehir- Cumhuriyet Halk Partisi, Nevşehir’deki Milletvekili özlemine son vermek üzere geri sayıma başladı. 7 Haziran’da yapılacak Milletvekili Genel Seçimine iki gün kala elindeki son verileri paylaşan CHP’nin güçlü adayı Bülent Tekiner, Nevşehir’de ikinci parti konumuna geldiklerini açıklayarak, seçmeni sandıklara ve oylarına sahip çıkmaya çağırdı.

 

KAZANIYORUZ

CHP Genel Merkezi tarafından birden fazla şirkete yaptırılan anket sonuçlarına göre Cumhuriyet Halk Partisi’nin il genelindeki oylarını büyük ölçüde artırdığını ve ikinci parti konumuna geldiğini açıklayan Bülent Tekiner, seçmenine çağrıda bulunarak, oy verme işlemi tamamlandıktan sonra da görev yerlerinden ayrılmamalarını istedi.

 

ALGI OPERASYONLARI BİZE SÖKMEZ

CHP’deki önlenemez yükselişin iktidar kanadında büyük paniğe yol açtığını kaydeden Tekiner, bir takım algı operasyonlarına başvurulduğu bilgisinin kendilerine ulaştığını, ancak CHP seçmeninin bilinçli olduğunu ve örgütün oylarına sayım sonuna kadar sahip çıkacağına güvendiğini söyledi. “Nevşehir’de iktidar saltanatı bitmiştir” diye konuşan Tekiner, “Sona geldik. Ankara bileti bizim cebimizde” açıklamasını yaptı.