CHP Nevşehir Milletvekili Adayı Bülent Tekiner'in hayvan sevgisi görülmeye değer.

CHP Nevşehir Milletvekili Adayı Bülent Tekiner seçim çalışması yaparken  ziyaret ettiği bir evin pencere önünde sere serpe uzanmış yatan  kediyi görünce hemen yanına gidip severken FİB Haber objektiflerimize de bu hoş görüntü yansıdı.

CHP Nevşehir Milletvekili Adayı Bülent Tekiner beraberinde CHP Nevşehir  İl Başkanı Kamil Görmez ve CHP kadın kolları üyeleriyle birlikte seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği bir evin pencere önündeki kediye gösterdiği ilgi ve sevgisi ile hayvansever bir kişiliğe sahip olduğunu bir kez daha gösterdi.

Sıkı bir hayvan hakları savunucusu olup, defalarca hayvan haklarıyla ilgili eylemlerede katılan Tekiner, Kozaklı da rastladığı bir kediyi kucağına alıp, iyice sevdi.

Kedinin pencere önünde sere serpe uzanmış keyif yaparak güneşlendiği anda ki görüntüsüne oldukça şaşıran Bülent Tekiner, bir divana oturup,kucağına aldığı kediden ayrılmak istemedi. Bu sırada kediyi severken gören vatandaşların Tekiner i büyük bir dikkatle izlediği görüldü.

CHP Nevşehir  İl Başkanı Kamil Görmez ile CHP'li heyet de, kediyle yakından ilgilendiler.

Tekiner bir taraftan pencere önünde güneşlenen kediyi iyice sevdi ve sonrasında www.fibhaber.com muhabirimize dönerek İşte Bu da trafoya girmeyen kedi diyerek inceden bir göndermede bulundu...

Tekiner bir taraftan kediyi eliyle okşarken diğer taraftanda onu işaret ederek yaptığı açıklamasında;" İnsanlarımızla birlikte iç içe yaşayan hayvanların da haklarının olduğu "Yaşanacak Bir Türkiye" için tüm Nevşehirli yurtdaşlarımızı 7 Haziran'da sandık başına davet ediyor hepinizin dua ve desteklerinizi bekliyorum dedi...

Öte yandan Tekiner'in bu davranışı sonrasında vatandaşlar Sevgili Milletvekili Adayımız Bülent Beyin,insancıl olduğunu biliyorduk.Meğerse iyide bir hayvan severmiş.Kendisine seçimlerde başarılar dileriz..Yolu açık olsun dediler.

İşte bugün Tekiner'in sevgisine mazhar olan o şanslı kedi ne dersiniz çok sevimli değilmi....