AK Parti ve MHP Nevşehir Milletvekili aday adayları Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Ziyaretlerin önemli duraklarından biri de hiç şüphesiz Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığı.

 Geçtiğimiz hafta AK Partili 10'a yakın Milletvekili aday adayını ağırlayan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş önceki günde iki MHP'li Milletvekili Aday adayını ağırladı.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaretlerde aday adayları önce kendilerini tanıttılar, sonrasında da aday adaylığı ve yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler aktardılar.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ise ziyaretlerde tüm siyasi partilerin aday adaylarına karşı aynı mesafeli yaklaşımı ve babacan tavırlarıyla adeta örnek bir tutum sergilerken bu duruşuylada taraflı tarafsız her kesimden tam not aldı.

Salaş , kendisini ziyarete gelen tüm siyasi partilerin aday adaylarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. Seçimlerin demokrasi şölenine dönüşmesi için temenni de bulunan Salaş, “Nevşehir'de seviyeli bir seçim süreci yürütülüyor.Burada emeği geçen tüm partiler ve aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Çıktığınız yolda başarılar diliyorum. Seçimlerin ülkemiz ve Nevşehir'e hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.