MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol,

“Ticaret Odasının Siyasallaşmasını Arzu Etmeyiz”

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisinin Nevşehir Merkez belediye başkan adayı Mehmet Varol, Nevşehir Ticaret ve Sanayi odasındaki görevi nedeniyle sorulan bir soruya karşılık, Ticaret ve Sanayi odasının siyasallaşmasını arzu etmediklerini dile getirdi.

Ticaret ve Sanayi odasında Meclis Başkan Vekilliği görevinde bulunan ve bu nedenle Oda’nın güdümünde belediye başkan adayı olduğu iddialarına yanıt veren Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, Nevşehir Ticaret ve Sanayi odasındaki görevi ile belediye başkan adaylığının birbirine karıştırılmaması gerektiğinin altını çizdi.

Ticaret ve Sanayi odasının bünyesinde de kendisini seven ya da sevmeyen, kendisine destek veren ya da vermeyecek olanların çıkabileceğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, “Ben Şu an Nevşehir Ticaret ve Sanayi odasının meclis başkan Vekiliyim. En son yapılan seçimlerin ardından orada öyle bir görev aldık. Bütün sivil toplum kuruluşları ile aynı mesafedeyiz. Bu arada Ticaret ve Sanayi odasının bir mensubu olmaktan da gurur duyuyorum. Siyaset odaların dışında olan bir iş. Tabi ticaret ve sanayi odasından da, başka sivil toplum kuruluşlarından da bizi seven ya da sevmeyen, isteyen ya da istemeyen kişiler olacaktır. Ama Ben Ümit ediyorum ki, şehrin her kesiminden destek alabileceğimizi ümit ediyorum. Son dönemlerde Ticaret ve Sanayi odası bünyesinde olmam konusunda çeşitli haberler yapılıyor. Bunu basından bende takip ediyorum. Ancak herkes normal hayatında bir takım sivil toplum kuruluşlarında görev yapıyor olabilir. Bu açtığımız sayfa başka bir sayfa. O odanın siyasallaşmasını biz arzu etmeyiz. Geçmişte de olduğu gibi” dedi.