TOKİ’de Memnuniyet Anketi Tamamlandı

Anketten % 95 Memnuniyet Çıktı

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il merkezinde, Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde TOKİ Emlak Yönetimi tarafından yapılan memnuniyet anketi tamamlandı. Anketten % 95 oranında memnuniyetin çıkması hem TOKİ Yönetimini hem de bu konutların Nevşehir’e kazandırılmasında büyük katkısı bulunan Nevşehir Belediyesi yönetimini mutlu etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ Site Yöneticisi Ramazan Çiftçi, ilimizde uygulanan Kentsel dönüşüm sonucunda Kale ve civarındaki mahallelerden gelerek ilk kez bir arada yaşama, kaloriferli ısıtma sistemi ve apartman yönetimi ile tanışan insanların 2 yıl gibi kısa bir sürede mevcut idareden ve yapılan çalışmalardan memnun olmasının sevindirici olduğunu dile getirdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Nevşehir Belediye Başkan Yardımcılarının söz konusu memnuniyetin artmasında büyük bir pay sahibi olduğuna değinen TOKİ Site Yöneticisi Çiftçi, 1. etapta 704, 2. Etapta 976, 3. Etapta ise 920 konutun bulunduğu Mehmet Akif Ersoy Mahallesindeki TOKİ bloklarının bu anket sayesinde % 98’ ine ulaşıldığını ifade etti.

Geçen iki yıllık süre içerisinde site sakinlerinin sorunlarının çözümü anlamında hep çözüm odaklı bir çalışma sergilediklerini kaydeden TOKİ Site Yöneticisi Ramazan Çiftçi, yapılan anket çalışmasında 1. Etap konutlarda % 82, 2. Etap konutlarda % 96, 3. Etap konutlarda ise % 93 oranında memnuniyet oranına ulaştıklarını, bu oranların Toplu Konut İdaresi başkanlığının ve Nevşehir Belediyesinin de başarısı anlamına geldiğini dile getirdi.

Hizmet sektöründe % 100 memnuniyetin oldukça zor olduğuna vurgu yapan TOKİ Site Yöneticisi Ramazan Çiftçi, Nevşehir belediyesinin TOKİ’de yaşayan insanların sorunlarının çözümü adına çok önemli bir hassasiyet gösterdiğini de belirten Çiftçi, “Memnuniyet anketimizde ileriki dönemde daha yüksek oranlara ulaşacağımızı düşünüyorum. Ancak iki yıllık süre içerisinde bu orana yakalamak bence büyük başarı. Bu başarının elde edilmesinde bizlere katkılarını hiç esirgemeyen Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver’e ve belediye başkan yardımcılarımıza da bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Sayın Başkanımız buradaki insanlarımızın sorunlarının çözümü için hep sorunlarımızla yakından ilgilendi ve çözümü içinde bizlere çok büyük katkılar sağladı” diye konuştu.