"Göre Kasabası Kararını Verdi Topçu İle Devam...!"

 30 Mart Yerel seçimleri öncesi düzenlediği her toplantısı ve programı yoğun ilgi gören Başkan Mustafa Topçu; “Halkımızın desteği ve dualarıyla yeniden çıktığımız bu yolda gösterilen ilgiden büyük bir mutluluk duymaktayız. Hedefimiz, seçimi kazanmaktır. Bunu başaracak güce sahibiz. Halkımızın ilgisine ve dualarına teşekkür ediyorum” dedi.


Gerek Göre kasabasın genelinde gerekse AK Parti belde seçim bürosunda büyük destek gören Başkan Topçu, Sevdalısı olduğum Göre kasabamızda Rabbim bana bu güzel beldeme doğduğum topraklara ve güzel insanımıza hizmet etme şansı verdi Göreli halkımızın bu büyük ilgisine ve desteklerine layık olabilirsem ne mutlu bana dedi.

Kendilerine destek veren ve güvenen Göreli halkının hiçbir zaman güvenini boşa çıkarmadıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Mustafa Topçu; “Gündüz oturmadık, gece uyumadık. Şükürler olsun ki; Kasabamız ve sizler için çalıştık. Ayrım kırgınlık ayrıştırıcı davranmadık.Göre Belediyemiz Sadece bir kesimin değil herkesin Belediyesi bizlerde her kesimin Başkanı olduk.Gönül gözümüz herkese açık. Halkımızla her zaman iletişim içerisindeyiz. Acısında ve sevincinizde hep yanınızda olduk. Şimdi de bu gönül rahatlığıyla ve yüreğimizle yanınızdayız” dedi.

Göre halkından, hizmetin ve huzurun devam için bir beş yıl daha destek isteyen Başkan Mustafa Topçu; “Zoru hemen, imkansızı zaman içerisinde başarırız düsturu ile hareket ettiğimiz Göre kasabasında imkanlarımız ölçüsünde birçok projeyi hayata geçirdik. Göe kasabası artık, terk edilen değil, herkesin yaşam yeri olarak seçtiği bir merkez oldu. Şehir merkeziyle olan yakınlığımız Göreliler için değil şehir merkezi için bir şans ve imkan olarak gösterilir oldu.Duruşumuzla, Gerek kasabalı gerekse kişi kuru kuruluşlarla sağlıklı ikili ilişkilerimizle halkımızı birbirleriyle yakınlaştırdık.

Görüyorum ki İnşallah yeniden sizlerin teveccühü ve takdiri ile Göre Belediyesini kazanacağız.30 Mart’tan sonra Göre kasabamızda yeni hizmetlerimizi ve projelerimizi hayata geçireceğiz. 

Topçu,Göre halkının desteği ve güveni ile 30 Mart’ta zafere ulaşacaklarını dile getirerek; “Bizlere destek veren tüm hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

YARIN SAAT 12:30 DA GÖRE KASAPOĞLU OKTAY IN KAHVEHANESINDE SAYIN GÖRE
 BELEDİYE BASKANI MUSTAFA TOPÇU HALKA SESLENECEKTIR TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR..!