AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi , 31 Ocak 2015 Cumartesi günü saat 11.00’de Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak.


AK Partili Hanımlar Kongreye Hazır ...!

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar yaptığı açıklamada, 15 Eylül 2014 tarihte başlayan kongre sürecinin Kadın Kolları kongreleri ile devam ettiğini belirtti.
Türkiye genelinde ilk İl Kadın Kolları Kongresinin Nevşehir’de yapılacağını ifade eden Kutlar, kongre sürecine ilişkin şu açıklamada bulundu ; “15 Eylül 2014 ve 1 Mart 2015 tarihleri AK Parti’nin kongre sürecidir.

22 Şubat tarihine kadar kongreler devam edecektir. AK Parti Teşkilatları olarak bu zamana kadar ana kademe ilçe kongrelerimizi, İl kongremizi, akabinde ilçe kadın ve gençlik kolları kongrelerimizi gerçekleştirdik.

Bütün ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine görevlerinde başarılar diliyorum. Adeta bir şenlik ve demokrasi şöleni halinde gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz 4. Olağan İl Kadın Kolları kongremizin ilki Nevşehir ile başlayacak.

Kongremize Genel Merkezimizden de katılım bekliyoruz. Ben bütün teşkilat mensuplarımızı ve Nevşehirli hemşerilerimizi aileleri ile birlikte kongremize davet ediyorum” şeklinde konuştu.



Kutlar; “Kongrede yapılacak seçimler sonucunda İlçe teşkilatlarımız, İl teşkilatlarımız, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız ile uyum içerisinde çalışacak yönetim oluşacaktır” dedi.

Tüm Nevşehirli Hanımları Kongremize Davet Ediyoruz...!

Konu hakkında açıklamada bulunan AK Parti İl Başkan Vekili Serhat Sonugelen, Hanım kardeşlerimiz, toplumumuzun büyük yükünü çekiyor, bir tarafta annelik görevlerini icra ediyor, bir taraftanda işinden gücünden ailesinden feragat edip partimizin faaliyetlerinde bulunuyorlar. Bu anlamda siz hanım kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Bildiğiniz gibi partimizin 5. Olağan kongresini icra edeceğiz. Kongre sürecimizi takip edecek ve yönetecek 9 kişilik komisyonumuzla sürecimiz tamamlayıp genel seçime hazırlanacağız.

Kongrelerimiz yenilenme zamanlarımızdır. Hiç kuşkunuz olmasın ki, teşkilat başkanı olmak üzere başta şahsım ve tüm teşkilat mensupları arkadaşlarımız gerek delege çalışmalarında gerek kongre süreci faaliyetlerinde tamamen parti tüzük ve kurallarımıza göre hareket ettik ediyoruz.

Yerel seçimlerimizde, Cumhurbaşkanlığı seçimlerimizde aldığımız bu zaferlerin arkasında sizler vardınız. Bu başarılar bu emekler benim değil bizimdir. Çünkü Ak parti Ben değil BİZ olgusunun yaşandığı partidir. Allah birlikteliğimizi bozmasın,  Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere emanet ettiği ve gözümün nuru dediği,bir evladım da Ak Parti dediği partimize onun yokluğunda sahip çıkacak onun 2023 hedeflerine ülkemizi taşıyacağız.

Tüm partimiz Kadın kollarına dolayı teşekkür eder, yapacağımız çalışmalarda şahsım ana kademem ve gençlik kolları olarak sizlerin yanında velhasıl BİR olacağımızı bir kez daha belirtmek isterim.