NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Tuncay Özkan, CHP İl Başkanlığının daveti üzerine Nevşehir’e geliyor.

20 Şubat 2015 Cuma günü sabah saatlerinde İstanbul’dan havayolu ile Nevşehir’e gelecek olan CHP Parti Meclis Üyesi Tuncay Özkan, Gülşehir, Hacıbektaş, Avanos, Ürgüp ve Derinkuyu teşkilatlarını ziyaret edecek.

İlçe teşkilatlarını ziyaretlerinde partililerle sohbet edecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi üyesi Tuncay Özkan, ilçe teşkilatlarına yönelik düzenlenen ziyaret programı çerçevesinde Avanos ilçesinde düzenlenecek öğle yemeğine de katılacak.

İlçe teşkilatlarını ziyaretlerinin ardından düzenlenecek olan “Türkiye’nin Siyasi Gündemi” konulu panele de konuşmacı olarak katılacak olan CHP Parti Meclis Üyesi Tuncay Özkan aynı gün akşam saatlerinde Nevşehir’den ayrılarak Kırşehir iline geçecek.

Tuncay Özkan ziyaretler esnasında Cumhuriyet Halk Partili Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce ile Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu’nu da ziyaret edecek.