Mahallesine en yakışır hizmetler için var gücüyle çalışacağını ifade eden Genç Muhtar Adayı Turgay Şener, Nevşehir merkeze bağlı Sulusaray kasabası Sultan Alaaddin Mahallesi sakinlerinden seçimlerde destek istediğini söyledi.

Sulusaray kasabası Sultan Alaaddin Mahallesi Muhtar Adayı Turgay Şener Adaylığı ile ilgili Açıklamalarda bulundu. "Bugün benim gençliğimi ve azmimi hizmet anlamında değerlendirme günüdür" diyen Turgay Şener şunları kaydetti; ''Gücüm sizlerden gelen destek ve bu desteğe olan saygımdır. Mahallemizin eksikliklerini ve sorunlarını çok iyi bilmekteyiz. Bu sorunların çözümünde herkesin katkı sağlaması için katılımcı bir yönetim anlayışıyla Mahalleli ve muhtarlığı kucaklaştırmak istiyoruz. Muhtarlık siyaset üstü bir kurumdur. Muhtarın siyaseti olmaz. Muhtar seçildiğim takdirde asla ayrımcılık yapmayacağım. Belediyemiz ile uyum içerisinde mahallemizin sorunlarına çözüm üretecek bir ortam oluşturacağız.''dedi.

Kasabanın sevilen ve saygın isimlerinden Sultan Alaaddin Mahallesi Muhtar Adayı Turgay Şener, Kasabasına olan büyük sevdası ile geçmiş dönem formasını ıslattığı Sulusaray Spor da Yönetici olarak çeşitli görevlerde bulunarak Sulusaray gençliğine hizmetleri de dokunmuştu.

Sultan Alaaddin Mahallesinin Genç Muhtar Adayı Turgay Şener'e seçimlerde başarılar diliyoruz...