NEVŞEHİR(MHA) Ak Parti Kozaklı Belediye Başkan Aday Adayı Durmuş Turhal, Daha modern, daha yaşanılır bir Kozaklı için yepyeni projelerini kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.

İlçe merkezindeki mahallelerin belediyecilik hizmetlerinden yeterince yararlanmadığına dikkat çeken Ak Parti Kozaklı Belediye Başkan Aday Adayı, Mali Müşavir Durmuş Turhal, Kapadokya bölgesinin Termal Turizm cenneti Kozaklının yolları, alt yapı hizmetleri, kaldırımları, çevre düzenlemeleri ve sosyal dokusu ile bölgenin her açıdan parmakla gösterilir bir ilçesi olması için çaba sarf edeceklerini dile getirdi.

İlçenin yaşlı sakinlerinin hayatlarının sonbaharında huzurlu bir yaşam sürdürebilmeleri için huzurevi ve yaşlı bakım merkezinin bir an önce kurulması gerektiğine işaret eden Ak Parti Kozaklı Belediye Başkan Aday Adayı Durmuş Turhal, aday gösterilmeleri ve seçilmeleri durumunda ilçenin giriş ve çıkış yollarının yeniden ıslah edileceğini, çarşı içerisindeki yapıların yeniden modernize edileceğini belirtti.

İktidarın ve Ak Partili Nevşehir Milletvekillerinin de desteği ile Kozaklı ilçesini yeniden imar edeceklerini söyleyen Ak Parti Kozaklı Belediye Başkan Aday Adayı Durmuş Turhal, ilçeye yepyeni bir vizyon kazandıracak, soluk aldıracak yeni projelerini şöyle sıraladı:

* İlçemizin Bağlıca, Buruncuk, Hamamorta, Kızılkoyunlu Mahallelerinin Durumu İçler Acısı Durumda. Buralara Hizmetin Her Türlüsü Yapılacak. Başta Yollar, Kaldırımlar, Bahçe Duvarları, Çevre Düzenlemeleri yapılarak, Virane Yıkık Kullanılmayan Bina Ve Yapıların Temizlenip Düzenlemelerinin Yapılıp Halkımızın Yararına Sunulması sağlanacak.

* Kozaklı İlçemizde T.O.K.İ  Eliyle Dar Gelirli Yoksul Vatandaşlarımıza Ucuz Konut Yaptırılıp İhtiyacı Olan Vatandaşlarımıza Verilmesi Temin Edilecek.

* Yaşlı Ve Kimsesiz Vatandaşlarımızın Huzurlu Bir Hayat Sürmeleri İçin Konaklamaları, Bakımları Ve Tedavilerinin Yapılabilmesi İçin Yaşlılar Huzurevi Ve Bakım Merkezi Yaptırılacak.

* İlçemizin Giriş Ve Çıkış Yolları Üzerinde Bulunan Yerleşim Yerleri Islah Edilip, Daha İyi Bir Görünüme Bürünmeleri Sağlanacak Ve Yapılar Tek Tipe Dönüştürülerek görsel bir güzellik sağlanacak.

* Çarşı İçindeki Ahşap Ve Görünümü son derece bozuk olan Yapılar Yıktırılıp Daha Modern Yerler Yaptırılacak.