Türk Eğitim-Sen Nevşehir şubesi olarak bugün akşam Turizm Anadolu Otelcilik ve Meslek lisesi salonunda gerçekleştirilen sendikal istişare toplantısının konuğu Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan  adayı Mehmet VAROL idi.

Türk Eğitim-Sen Nevşehir şubesinden yapılan açıklamada; Bugün gerçekleştirilen dönem arası sendikal çalışmalarımıza ışık tutacak istişare toplantımız Şube Başkanımız Mustafa UĞUR'un açılış konuşması ile başlarken , toplantımıza yönetim kurulu üyelerimiz ,  İlçe , Okul temsilcilerimiz  ve üyelerimiz katılmışlardır.

Açılış konuşmasında Şube Başkanımız Mustafa UĞUR şubemiz ile ilgili pek çok detay bilgileri üyelerimiz ile paylaştık dan sonra toplantıya konuk olarak katılan Belediye Başkan adayı  VAROL  Nevşehir belediye Başkanlığını kazanması ile beraber başta  Nevşehir Eğitimine ve Okullarına  vereceği destek olmak üzere pek çok detayı eğitimcilerle paylaşmış ve destek istemiştir.

VAROL yaptığı konuşmada salonda bulunan eğitimcilere Nevşehir eğitimine ve Nevşehir Üniversitesine belediyenin tüm imkanlarını  seferber edeceğini belirtirken, kendisinin ve eşinin de bir eğitimci olduğunu , eğitim camiasının içinde olduğunu ve eğitimle ilgili tüm başlıkları yakinen bildiğini belirtti.

Belediye Başkan adayı  VAROL , Salonda bulunan tüm eğitimcilerden , Nevşehir İlinin  ve halkının yararına olacak tüm başlıkları not olarak alırken, Eğitimci olarak , eğitimcilerinde başkanı olmak istiyorum açıklamalarında bulunmuş ve  yakın zamanda Nevşehir Halkı ile Projelerini ve Nevşehir Halkına neler kazandıracağı ile bilgileri paylaşacağını belirterek salondan ayrılmıştır.

Bugün ki  sendikal istişare toplantımız  daha sonra üyelerimizin tek tek konuşma kürsüsüne gelerek sendikal çalışmalarımıza ışık tutacak  görüş ve önerilerini şube yönetimimize ve solanda bulunan üyelerimize aktarmışlardır.