Türk Sağlık Sen Genel Merkezi  tarafından başlatılan “Ek Ödemelerin Emekliliğe Yansıtılması ve Gelir Vergisi Kesilmemesi” imza kampanyası çerçevesinde kampanya hakkında kamu oyunu bilgilendirmek, sağlık çalışanlarının mağduriyetinin giderilmesi, kamuoyu oluşturulması program dahilinde hazırlanan imza kampanyası raporunun Mecliste gündem oluşturulması ve Mecliste Grubu bulunan siyasi partilerimizden AKP İl Başkanlığı ziyaret edildi.

Bu kampanyayla ilgili olarak hazırlanan Rapor Şube Başkanı Turgay ÇETİN tarafından AKP İl Başkanı Kazım SUNAR’a takdim edildi. Ziyarete Türk Sağlık Sen Nevşehir Şubesi Şube Başkan Yardımcıları Ramazan AKİDAĞI ve Mahir GÖLBAŞI’da eşlik etti.

Şube Başkanı  ve Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Turgay ÇETİN, başlatılan imza kampanyası hakkında, ülkemizin içinde bulunduğu son durum ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özellikle açılım, anayasa değişikliği, kılık kıyafet serbestliği ve sağlık çalışanlarına uygulanan şiddet hakkında değerlendirmelerde bulunarak Türkiye Kamu-Senin görüşlerini AKP İl Başkanı ile paylaştı.