Vatan Partisi İl Örgütü, 1 Kasım Seçim sonuçlarını değerlendirme ve önümüzdeki dönemde yapılacak olan çalışmaları planlama toplantısı yaptı.

Nevşehir Hukukçular Lokalinde gerçekleştirilen toplantıya Konuşmacı olarak Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi ve Örgütlenme Bürosu Başkanı Mehmet Bedri Gültekin katıldı. 30 Kişi ile yapılan toplantıda önemli kararlar alındı. 

Toplantıda konuşan Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi ve Örgütlenme Bürosu Başkanı Mehmet Bedri Gültekin, AKP Hükümetinin Türkiye için bir güvenlik sorunu olduğuna dikkat çekti.

Gültekin, “Hemen yarın milletin AKP’ye karşı harekete geçmesini beklememek lazım. Bir süre geçtikten sonra ve umduğunu bulamadığını gördükten sonra Milletimizin AKP’ye olan tepkisini göstereceğine inanıyorum. 2013 Yılında ne oldu?. İnsanlarımız AKP’ye olan tepkilerini ciddi manada ortaya koydular. Polis rakamlarına göre 10 Milyon insan bir an da ayağa kalkıp AKP’ye olan tepkilerini dile getirdiler. Ayaklandılar. AKP’nin bir şey yapamayacağı ortada. Son günlerde Suriye’de yaşananlardan da belli ki AKP Türkiye için bir güvenlik sorunudur. Bu parti ile Türkiye’nin toprak bütünlüğünü ve güvenliğini sağlaması mümkün değildir. Bu parti büyük suçlar işlemiştir ve açıkları vardır. Rusya şu ana kadar PKK ve diğer konularda Türkiye aleyhine bir şeyler yapmış bir ülke değildi. Uçağın düşürülmesiyle Türkiye’nin Suriye’deki iç savaşa gövdesini koyması sağlanmak isteniyor. Türkiye hep aklını yitirmişlerin ülkesi değil. Göz göre göre Provokasyona kimse göz yummaz ve yumamaz” dedi.