İstanbul Atatürk Havalimanında ki terör saldırısına Nevşehir'den ilk tepki AK Parti cephesinden geldi.

AK Parti ​Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver bugün yaşanan hain terör saldırısını kınayarak lanetlediler.

Türkiye teröre ve destekçilerine teslim olmayacaktır...

İstanbul Atatürk Havalimanında yapılan hain terör saldırısına ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,"Kim ne yaparsa yapsın, aziz milletimiz teröre boyun eğmeyecek, teslim olmayacaktır." dedi.

İstanbul Atatürk Havalimanında yapılan hain terör saldırısını lanetlediğini ifade eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz , "Kim ne yaparsa yapsın, aziz milletimiz teröre boyun eğmeyecek, teslim olmayacaktır." dedi. 

Açıkgöz açıklamasının devamında; Hiçbir cani, hiçbir katil, hiçbir terör örgütü ve bunları himaye eden yerli ve yabancı işbirlikçiler amaçlarına ulaşamayacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti zalimlerin, insan canına kast eden alçakların oyununu bozacak güç ve kudrettedir.

Ben buradan Atatürk Havalimanı'nda alçak saldırıda şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider de açıklamasında; "İstanbul'da gerçekleşen patlamayı lanetliyorum Türkiye teröre teslim olmayacaktır." dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'de Twitter hesabından yaptığı açıklamasında; Atatürk Havalimanı'nda yapılan alçak saldırıyı lanetliyor, hayatını kaybedenlere Rabbimden rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver de ; Atatürk Havalimanındaki patlamayı yapanları Rabbim Kahretsin.Hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılara acil şifa diliyorum dedi.