Türkiye’yi kuruluşunun 100. Yılında güçlü devlet yapısı ile, dünyaya taşıyacak mekanizmanın mimarı AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu  18 Mayıs Pazartesi günü Nevşehir’e geliyor.

07 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 25.dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi mitinglerine devam eden Başbakan Davutoğlu, bu kapsamda Nevşehir’de de bir miting yapacak ve vatandaşlara hitap edecek.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver yaptığı açıklamada, Türkiye’nin tüm dünyada söz sahibi olan bir ülke konumuna gelmesinde geliştirilen bir çok projenin mimarlığını yapan  Başbakan Davutoğlu’nun Nevşehir’i de miting programına almasından dolayı büyük bir heyecan yaşadıklarını söyledi.

Tanrıver, 12 yılı aşan AK Parti iktidarı ile her alanda birçok yatırım kazanan Nevşehir’in bundan sonraki süreçte de etkin hizmetlerden yararlanan şehirler arasında yerini alacağına inandığını kaydetti.

MİTİNG HAZIRLIKLARI BÜYÜK BİR TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR

Büyük bir coşku ile karşılayacakları AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun miting hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Tanrıver; “Miting anonsları, miting alanının süslenmesi ve vatandaşlarımızın miting alanına giriş ve çıkışlarının sorunsuz sağlanması için yoğun bir çaba harcanıyor. Oldukça heyecanlı ve görkemli bir miting olacağına inanıyorum” dedi.

GÖRSEL ŞÖLENİMİZDE HEMŞERİLİMERİMİZİ YANIMZIDA GÖRMEK İSTİYORUZ

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mitingine tüm Nevşehir halkını da davet eden Tanrıver; “Nevşehirli kardeşlerimizin tüm mitinglerde olduğu gibi Genel Başkanımız ve Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu’nun mitingine de büyük bir coşku ve heyecan içinde katılacağına gönülden inanıyoruz. Bütün Nevşehirli hemşerilerimizi aileleri ile birlikte görsel şölenimizde yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

BAŞBAKANIMIZ NEVŞEHİR’E YENİ MÜJDELERLE GELECEK

Tanrıver, Başbakan Davutoğlu’nun Nevşehir’e yeni müjdelerle geleceğine inandığını belirterek, şöyle konuştu; “İnanıyoruz ki sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız gerek ülke ve gerekse de Nevşehir için müjdeli haberlerde verecektir. Türkiye’nin 2023 vizyonuna hazırlanmasında oldukça önemli bir süreç olan bu dönemdeki faaliyetlerin mimarı sayın Başbakanımızın gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Her yapılan seçimde değerli Nevşehirli kardeşlerimiz bizleri hiç mahcup etmedi. Hemşerilerimize destekleri için bir kez daha teşekkür etmeyi bir görev biliyorum. 18 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00’de Türk Telekom önündeki mitingimize tüm hemşerilerimizi bekliyoruz”