AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ve İl Başkanı Gülşehir’e bağlı iki mahallede ziyaretlerde bulundular. Her iki mahalle de AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’ye yoğun ilgi vardı.

AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ın katıldıkları Tuzköy ve Karacaşar mahallelerinde vatandaşların yoğun teveccühünü gören AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Çiftçi, her iki mahallenin üvey evlat muamelesi görmemesi için mahalle sakinlerinden 31 Mart yerel seçimlerinde kendisine destek olmalarını istedi.

Çiftçi, göreve gelmeleri durumunda Gülşehir ilçe merkezinde hangi mahalleye ne hizmet gidiyorsa, Tuzköy ve Karacaşar mahallelerine de aynı hizmetin, ayrıştırmadan, farklı bir muamele yapılmadan götürüleceği sözünü de verdi.

AK Partili Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ilk olarak Gülşehir/ Karacaşar Mahallemizdeyiz. “1994 ruhuyla, Sn Recep Tayyip Erdoğan Belediyeciliği, AK Parti Belediyeciliği anlayışıyla 16 yıldır olduğu gibi; AK Belediyeciliğe özlem duyan Gülşehir’imiz de 31 Mart’ta adayımız Av. Fatih Çiftci ile #Gönül Belediyeciliği’ne inşaAllah hazır.” dedi.

Açıkgöz, "Gülşehir/Tuzköy’deyiz. Gülşehir merkez ve köylerimizle AK Belediyeciliği hak ediyor. Alt yapıdan, üst yapıya, çevre ve insan merkezli #GönülBelediyeciliği ile kalkınan, gelişen,değişen Gülşehir’i birlikte imar edeceğiz. 31 Mart’ta adayımız Av. Fatih Çiftci ile Gülşehir kazanacak." dedi.