Genel Projelerim

1- Uçhisarın hareket kazanmasındaki en büyük eksikliği olan Uçhisar çarşısını, en şık, en kaliteli biçimde oluşturmak.

2- Uçhisar şehirlerarası terminalinin yapılması ve bu sayede daha fazla yerli va yabancı turistin kasabamızda konaklamasını sağlamak.

3- Uçhisar belediye hamamının yapılıp, turizme kazandırılması.

4- Uçhisar ekmek fırınının yapılmasıyle halkımızın daha kaliteli ekmek yemesini sağlamak ve bu sayede istihdam yaratmak.

5- Uçhisarımızın gelenek ve göreneklerinin yansıtıldığı bir müze’nin, Uçhisarımıza kazandırılmasını sağlamak.

6- Uçhisar’da uluslar arası ve geleneksel festivallerin düzenlenmesini sağlamak.

7- Ramazan aylarında her gece Uçhisar Ramazan Şenlikleri adı altında eğlence programları düzenlemek.(hacıvat karagöz, ilahi konserleri, semazen vs.) Bu sayede civar kasaba ve ilçelerimizden insanların beldemize gelmelerini sağlayıp, hem esnafımıza katkı yapmak hem de kültürümüzün yaşatılmasını sağlamak.

8- Sadece Uçhisar halkının faydalanabileceği bir proje ile, en az 100 konutluk, uygun fiyata ev yapılmasını sağlayarak, bölgemizdeki pahalı ev sorunundan dolayı özellikle belde dışında yaşamaya zorlanan gençlerimizi kasabamızda tutmak.

9- Uçhisarımıza yakışır Lüks Siteler projesi yapılacak. Bu sayede beldemize elit bir kısım insanın gelmesi sağlanacak, bu proje ile de uygun fiyatlı ev projesinin finansı sağlanarak, belediyemize katkısı olacak.

10- Marka bir restoran’ın beldemize yatırım getirmesi sağlanacak.

11- Marka bir cafe’nin beldemize yatırım yapması sağlanacak.

12- Marka bir kongre, seminer ve düğün salonu kompleksinin beldemize yatırım yapması sağlanacak.

13- Avrupa birliği projeleri kapsamında, Profesyonel hasta bakıcılık eğitim projesinin kasabamızda gerçekleştirilmesi, bu sayede istihdamın arttırılması.

14- Kayseri ve Nevşehir imkânlarından faydalanarak, üst düzey sağlık hizmetlerinin verilmesini sağlamak. Ve bu sayede de Uçhisarımızın uluslararası sağlık turizminden faydalanmasını sağlamak.
15- Sanatsal ve kültürel alanda belde halkının da faydalanacağı bir şekilde, beldemizi ülke ve dünya çapında tanıtımını en güzel şekilde yapmak.
16- Uçhisar çarşı merkezinin altında bir yer altı çarşısı yapmak.
17- Belde halkımıza ve civar köy kasaba ve ilçelerdeki yaşayan halkımıza hizmet verebilecek bir piknik alanı oluşturmak.
18- Beldemize bir hayvan barınağı kazandırarak, başıboş gezen kedi-köpekleri bu alanda toplamak, ilerleyen dönemlerde de projeyi genişletip bir hayvanat bahçesi şekline dönüştürmek.
19- Nevşehir Hacıbektaş-i veli üniversitemizin, turizmle alakalı bir bölümünün beldemize kazandırılmasını sağlamak ve bunun için yapılacak tesislere belediye olarak katkıda bulunmak.

 

Vizyonumuz

Uçhisarımızın Sosyal, Ekonomik ve Turizm bakımından geliştirmek ve dünya çapında modern bir kasaba oluşturmaktır.

 

Misyonumuz

Bir Uçhisarlı ve bir turizmci olarak, beldemizin bütün sorunlarını bilmekte, eksiklerinin nasıl giderileceğinin de araştırmasını yapmaktayım. Uçhisarımızı bölgemizin en kapsamlı turizm beldelerinden birisi haline getirmeyi kendime amaç olarak görmekte ve yapacağım projeler ile de Uçhisarımızı dünyanın bildiği bir belde haline getirmektir.

Bu projelerimi hazırlarken, Uçhisarımızın önceliklerini ve itiyaçlarını göz önünde bulundurmaya çalıştım.
Kısmet olur da Uçhisarlı hemşerilerimizin teveccühleri doğrultusunda Uçhisar belediye başkanı olabilirsem, bütün projelerimin uygulamasını yaparken konuyla ilgili bilgisi ve tecrübesi olan bütün vatandaşlarımdan yararlanmayı planlıyorum. Bölgesel projelerde, o bölgede yaşayan insanların, genel projelerde ise ulaşabileceğim bütün herkesin fikirlerini alıp o şekilde bi uygulama yapmayı planlıyorum. Uçhisarımızın artık hakettiği yere gelmek adına hiç vakti kalmadığını bilmenin ciddiyetiyle ve yüce Allah’ın izniyle göreve başlamak için sabırsızlanıyorum