31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti´den Uçhisar beldesine Belediye Başkan Adayı gösterilen Başarılı Turizmci İş Adamı Mehmet Türke, FİB Haber.Com İnternet gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ile görüştü. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette seçim çalışmaları hakkında bilgi veren İyi Parti Uçhisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Türke, 31 Mart seçimlerinde iddialı olduğunu ifade etti.

Artık Belediyeciliği işinin ehli insanların yapmasının vaktinin geldiğini ve bunu da kendisinin yapacağını söyleyen Türke, Uçhisar halkının kendilerine yoğun bir teveccühünün olduğunu gördüklerini bildirdi.

Uçhisar'da herşey İYİ Olacak...

Başkan Adayı Türke, Uçhisar'da artık değişimin vaktinin geldiğini ifade ederek, “Halkla bütünleşerek öncelikli sorunları tespit edip bunların üzerinde yoğunlaşarak fazla dağılmadan, çözümleri sıraya koyarak hep beraber yapacağız. Önce Allah’a yardımı sonra da halkımızın desteğine güveniyoruz. Halkta da bize güvenecek karşılıklı hep beraber bir güç olduğumuz zaman üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir sorun yok. 

Turizm ve ticaret sektörlerinde sahip olduğu bilgi ve birikimlerini Uçhisar'ın yönetimi için harcamayı planladığını ifade eden Türke, beldemizde Turizm, Eğitim, Trafik sorunu, hava kirliliği sorunu, işsizlik sorununun çözümü, yeni iş sahalarının açılması için girişimcilik ruhunun tekrar canlandırılması ile ilgili halkımızla birlikte çalışmalar yapacağız. Allah nasip ederse bizim belki uyumaya bile fırsatımız olmayacak. Bilmesen de bir bilene sor mantığı ile istişare yapılmadan, ben yaptım oldu, iki dudak arası Belediye Başkanlığını biz istemiyoruz, ben geleceğim sizin de fikrini alacağım, oradaki mahalle halkının, muhtarın, ihtiyar heyetinin, görmüş geçirmiş insanların, aklı selim insanların da fikrini alacağız. Samimiyetin herşeyi yapacağına inanıyoruz. Uçhisar kasabamızda tekrar bir ruh kazandırmak istiyoruz. Burası bir turizm beldesi ve Uçhisar'ı çok daha fazla büyütüp geliştirmek için hep birlikte çok güzel projeler üreteceğiz” şeklinde ifadelere yer verdi.
 

Uçhisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Türke, Uçhisar'ın sorunlarını ve bu sorunların çözümü için neler yapılması gerektiğini çok iyi bildiğini belirterek, 31 Mart’tan sonra Uçhisar’da her şeyin çok güzel olacağını söyledi.

Gazetemizi çok yakından takip ettiğini de belirten  İyi Parti Uçhisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Türke, gazetenin zor şartlarda verdiği basın yayın mücadelesini takdirle karşıladığını ve ortaya koyduğu habercilik anlayışı ile il ve bölge genelinde gündem oluşturan, halkın yakından takip ettiği bir gazete olduğunu söyledi.


FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da, Uçhisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Türke’ye seçim çalışmalarında başarılar diledi.