AK Parti Uçhisar Belde Teşkilatı ve Uçhisar Belediye Başkan Aday Adayları örnek bir buluşmaya imza attılar.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde AK Parti'den Uçhisar Belediye Başkanlığına aday adaylığı için yarışacak isimler bir araya gelerek istişare toplantısı düzenlediler.

Eskisiyle yenisiyle biz aynı davanın neferleriyiz diyen, AK Parti Uçhisar Belde Başkanı Yüksel Gökkan; "Merkez ilçe Başkan Yardımcımız Ahmet Kutlugün, teşkilat üyelerimiz ve Belediye Başkan aday adaylarımızla birlikte AK Parti Uçhisar belde teşkilatı bu akşam tarihi bir güne imza atmıştır." dedi.

Belde Başkanı Gökkan açıklamasında; "Bu güzel buluşmamızda Aday adaylarına sorduk: Bir olacakmiyiz? - Hep bir ağızdan EVET!  Beraber olacakmıyız?  Tüm aday adayları hep bir ağızdan EVET dediler. Hepimiz kardeşiz. Bu davada hiç bir çıkar gözetmeksizin, hemşehrilerimizin gönüllerini alacağız, çalmadık kapı, girmedik ev bırakmayacağız, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde adayımızın sonuna kadar arkasında duracağız." açıklamasında bulundu. 

Uçhisar'da Reise Selam Yola Devam... Herşey 'Uçhisar' İçin...! 

Uçhisar teşkilatı ve aday adaylarından birlik mesaji; "Uçhisar'ımıza hizmet için, Bir olacağız, iri olacağız diri olacağız Uçhisarımızda AK bayrağı yeniden dalgalandıracağız, tek gayemiz hedefimiz bu..." dediler.

Başkan aday adayları; " Amacımızda bir, yolumuzda bir. İnşallah 31 Mart'ta rekor oyla Uçhisar kasabasında yine AK Parti Bayrağını sallayacağız. AK Parti hizmetlerini kasabamızda devam ettireceğiz" dediler.