Uçhisar Belediye Başkan Aday Adayı Sayın Bülent UĞURAL, Hazırladığı 44 Adet Proje Dosyasını Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Salih AÇIKGÖZ ‘ e teslim etti.

 

Ak Parti Uçhisar Belediye Başkan Aday Adayı Bülent UĞURAL Uçhisar Hakkında Uzman ekiplerle beraber 1.5 Aylık Çalışma Sonucu proje tanıtım dosya hazırladı. Hazırladığı bu dosyayı bu gün Nevşehir Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Sayın Salih Açıkgöz ‘e teslim etti.

            Ak Parti Uçhisar Belediye Başkan Aday Adayı Bülent UĞURAL, “ Büyük bir emek harcanarak yapılan bu emeğin Partimizin öngördüğü Aday her kim olursa olsun hiç tereddüt etmeden paylaşacağım. Burada önemli olanın ise ben yaptım değil biz yaptık ve paylaştık olmalıdır. Hazırlanan bu projeler ile Uçhisar ‘ımıza daha huzurlu daha kaliteli ve marka olması için elimden geleni yapmak istedim.”

 

“Hazırladığımız Proje Tanıtım dosyasında ise Altyapı konusunda 7, Ulaşım konusunda 4, Çevre ve Sağlık Konusunda 10, İmar Planlama ve Şehircilik Konularında 4, Kültür ve Turizm Alanında 8, Sosyal Belediyecilik ve Etkinlikler Konusunda 8, İktisadi Hayat ve İstihdam Konularında ise 3 adet olmak üzere toplam 44 adet projeler hazırlanmış bulunmaktayız. Hazırlanan bu Projelerin ise Yatırım Kaynakları, Hedefleri ve Sonuçları ise şimdiden belirlenmiş olmasına karşın geliştirilmeye hazırdır. Tabi ki bu arada belediyemizin devam eden projelerine de yer verdik. Bunları geliştirmeye ve yapmaya hep beraber devam edeceğiz inşallah” dedi.  

 

“Bu arada Uçhisar ‘ da Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatta bulunan tüm parti mensubu kardeşlerime başarılar dilerim. Uçhisar ‘ın yeniden yapılanması ve fiziki anlamda yenilenmesi için katkı konusunda olumlu bir şeyler yapmak istemekte olduğumu belirtirim.” Dedi.

 

 

“Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Sayın Salih Açıkgöz ve Parti Teşkilat kademesindeki arkadaşların çalışmalarının memnuniyet verici özverili çalışmalarda bulunduğunu” dile getirdi.

“Bu noktada Ak Parti İl ve İlçe Teşkilat kademesinde çalışan tüm arkadaşlara, Uçhisar teşkilatına kendisine olan yaklaşımlarından dolayı sonsuz teşekkür ederim” dedi. 

 

İlerleyen zamanlarda ise Uçhisar Belediye Başkan Aday Adayı Bülent UĞURAL hazırlanan Projeleri önce Teşkilat kademesi ile sonra ise Kamuoyu ile paylaşacağını ifade etti.