Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen yemekte; TOKİ tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Cevizli projesi üzerinde istişarelerde bulunuldu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ergin, Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü ve Muhtarlar Nihat Serhat, Ümit Tuluay, Maruf Ölmez’in katılımlarıyla gerçekleşen yemekte, Cevizli projesine verdikleri destekten dolayı Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü kendilerine teşekkür etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de açıklamasında; "Uçhisar, Cevizlibağ esnaflarımızla oldukça verimli bir toplantımızı gerçekleştirdik. Esnaflarımız yeni yerlerinde sıkıntısız kafaları daha rahat olacak işallah. Sevdamız Nevşehir ve hemşerilerimiz için gece gündüz demeden çalışmaya, istişarelere devam ediyoruz." dedi.

Düzenlenen toplantının ardından memnuniyetlerini ifade eden Cevizli esnafları Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü'ye teşekkür ettiler.