AK Parti Uçhisar Belde Belediye Başkan Aday adayı Ahmet G.Acar "sloganımız özlenen Uçhisar için birlikte yönetelimdir" dedi.

Acar,düzenlediği basın toplantısı ile projelerini medya çalışanlarına anlattı. Uçhisar da tarihi bir konakta medya çalışanları ile bir araya gelen Ahmet Acer,Belediye hizmetlerinde büyük başarı için, belediye başkanının Ankara’ya sık giderek; milletvekilleri ve ilgili bakanlıklarda üst düzey bürokratlarla görüşmeler yapması, projeleri ve yatırımları bizzat takip etmesi önemlidir. Belediyemizde şeffaf, kul hakkını gözeten, insana saygıyı her şeyin üzerinde tutan bir yönetim için hizmete talibim. Belediyecilikte önceliğimiz ''insan'' olacaktır dedi.

Hepimizin evladı var benim amacım yarın oğlum torunum çıkıp senin baban deden şu şu hizmetleri yapmıştı deyip Allah razı olsun dedirtebilirsek işte bu benim için en önemli konu…Aksini dedirtmek kimseye Allah göstermesin.Kişilik onur haysiyet namus biz Anadolu insanları için büyük önem arz eden değerlerdir …

"Uçhisar'ın Reçetesi Bizde ..."

Uçhisarımız yalnız değildir. Uçhisarımız çaresiz değildir. Uçhisarın gelecek 25 yılını planlayan, gelişim ve değişim projelerimizi hazırladık. Nevşehir Kapadokya bütünü ve İç Anadolu bölgesinin parlayan yıldızı Uçhisar olacak. Kalesi, tarihi mekanları, konakları,doğal güzelelikleri kiliseleri ile bu özel coğrafyanın  turizm değerleri, ve mevcut keşfedilmemiş  potansiyeli ile Uçhisar Başbakanımız Sayın Recep Erdoğan ın hedeflediği Türkiye nin  göz bebeği olmak için geleceğini bekliyor.

Uçhisarımız marka bir belde olacak…Uçhisar; turizm, ticaret, sanat eğitim ve kültür beldesi olacak. Halkımıza, toplu konut, iş, istihdam, girişimcilik, üretim ve çeşitli destek projelerimizle büyük hizmetler vereceğiz. Projelerimizle Uçhisar gelişecek, değişecek ve kalkınacak. Allah kısmet eder ve Parti Yönetici ve idarecilerimiz bize bu görevi layık görerek bize bu bayrak yarışında görev verirlerse İnanıyorum ki Uçhisarımızın önünü açacak olan halkımızın gücü ve 30 Mart seçimindeki tercihi olacaktır. İnşallah birlikte başaracağız.

Ben kasabamda Uçhisar a belediye başkanınız olmaya değil, hizmetkârınız olmaya talibim. Uçhisar ı hak ettiği yere taşıyacağız. Bundan sonra halkımız konuşacak. Belediyecilikte ben yaptım oldu anlayışı değil, birlikte yönetim anlayışı hakim olacak. Seçim döneminde ilginç sürprizlerimiz olacak, bizi izleyin. Birlikte bir büyük tarih yazacağız. Buna bütün kalbimle inanıyorum. Görev verildiğinde Çalışmak bizden, destek sizden, takdir Cenab-ı Allah’tandır. Allah, yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.