Geçtiğimiz ay Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'ni ziyaret ederek, Türk Eğitim-Sen'in verdiği sendikal mücadeleye olan desteğini açıklayan BBP Nevşehir İl Teşkilatı'na iade-i ziyaret gerçekleştirildi.
BBP İl Başkanı Şerafettin Karataş, yaklaşık bir ay önce yaptıkları ziyaret sonrasında Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi yönetim kurulu üyelerini Mustafa Uğur’un başkanlığında partilerinde ağırlamaktan ötürü memnuniyet duyduklarını belirtti.
Başta Türkiye ve Nevşehir gündemi ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette BBP Nevşehir İl Başkanı Şerafettin Karataş, “Nevşehir'de halkımızın sesi olarak başta eğitim olmak üzere bir çok konuda gündem belirleyen Mustafa Uğur ve Türk Eğitim-Sen'i her zaman takdir etmekle birlikte yapacakları her türlü eylem, etkinlik ve projelerde BBP Nevşehir Teşkilatı olarak destek olacağımızı bir kez daha belirtmek isterim çünkü bizim milli ve manevi konularda ortak paydamız bulunmaktadır” dedi.
BBP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Süleyman Özbek ise, Nevşehir'i ve eğitimcileri ilgilendiren her konuda 7/24 desteğe hazır olduğunu belirterek bu ilde yaşayan insanlar için her zaman elini taşın altına koyacağını ifade etti.
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ise, BBP Nevşehir İl Teşkilatının özellikle Şerafettin Karataş'ın göreve geldiği günden beri Türk Eğitim-Sen'den desteğini bir an esirgemeyen bir parti olduğunu, bundan dolayı da memnuniyet duyduğunu belirterek başta Şerafettin Karataş olmak üzere BBP Nevşehir Teşkilatı'nda görev alan yöneticiler olmak üzere tüm parti tabanına teşekkür etti.