NEVŞEHİR(MHA) Günümüzde dershanelerin kapatılması tartışmaları sürerken, Nevşehir Ülkü Ocağı, Üniversiteye hazırlanan gençlere yönelik ücretsiz eğitim çalışmasını başlatıyor.

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi son sınıf öğrencilerinin katkılarıyla düzenlenecek olan Üniversiteye hazırlık kurslarına isteyen bütün gençler katılabilecek.

Nevşehir Ülkü Ocaklarında düzenlenecek kurslarla ilgili bilgiler veren Ülkü Ocağı Başkanı Yahya Leblebici, söz konusu kurslara Üniversiteye hazırlanan Lise son sınıf öğrencilerinin yanında, Vatanını, milletini seven, Üniversite sınavında başarılı olmak isteyen tüm gençlerin katılabileceğini belirtti.

Leblebici, “Eğitim; okullar, kurslar ve üniversiteler vasıtasıyla bireylere hayatta gerekli olan bilgi ve kabiliyetlerin sistematik bir şekilde verilmesidir. Eğitim çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmamız için gerekli olan temel hususlardan bir tanesidir. Nevşehir Ülkü Ocakları olarak bizler üzerimize düşen her türlü görevlere gerekli fedakârlığı gösterip, öğrenim görmekte olan öğrencilerimize gereken yardımları sağlayacağız. Ocaklarımızda açılan dershane anlamında geniş kapsamlı derslerimize başlamış bulunmaktayız. Başarının tek hedefi çalışmak olduğunu Nevşehir Ülkü Ocakları olarak belirtmek ister ve kalemin kılıçtan keskin olduğunu yinelemek isteriz. Nevşehir Ülkü Ocaklarına açmış olduğumuz eğitim amaçlı kurslarımız tamamen ücretsiz ve genel kapsamlı olarak halkımıza açıktır” dedi.