Nevşehir Ülkü Ocakları 'Uyuşturucuya Hayır Kan Ver Can Ver' sloganı ile Kızılay Kan Merkezine Giderek Kan Bağışında Bulundu.

Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihat Burak Korkmaz “Uyuşturucuya Hayır ! Türk Gençliği Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme” dedi.

Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihat Burak Korkmaz FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesin'de Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından İlahiyat Ve İktisadi İdari Bilimler Fakültelerinin Başkanlarının Atamalarını Yaptıktan Sonra Uyuşturucuya Hayır Kan Ver Can Ver Sloganlarıyla Üniversitemizde Yer Alan Tafana'da Bulunan Kızılay Kan Merkezine Giderek Kan Bağışında Bulundu.
"Damalarındaki Asil Kanı Kirletme ...Muhtaç Olduğun Kudret Damalarındaki Asil Kanda Mevcuttur."dedi.
Türk Gençliği Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme...
Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihat Burak Korkmaz, Üzülerek söylüyorum, Ne yazık ki ülkemizde uyuşturucu denen bir illet var ve bu illet maalesef artık liselerden orta öğretim seviyesine kadar düşmüş durumda. Bizler de Ülkü Ocakları olarak bu en büyük mücadelemizi bu alanda veriyoruz. Genel Başkanımız Olcay Kılavuz´un talimatı ile Türk gençliğini uyuşturucu ve madde bağımlılığından kurtarmak adına büyük bir savaş ve mücadele başlattık. Uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı gençlerimizi korumak en büyük vazifemizdir
 
Türk Milletinin geleceğinin teminatı olan Türk Gençliğinin uyuşturucu belasından uzak tutmak için çalışmalarımıza ve projelerimize devam edeceğiz. İlerleyen günlerde bu konuda hem ailelerimiz hem de gençlerimizi bilinçlendirme amacıyla bildiri dağıtımımız da olacak” dedi. .