Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz Nevşehir Teşkilatını ziyaret edip hasbihal ettikten sonra ülke gündemi hakkında fikirlerini açıkladı ve Nevşehir Ülkücü gençlikten beklentilerini dile getirdi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz Kırıkkale, Kırşehir ve Nevşehir gezileriyle teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. Kırıkkale Ülkü Ocaklarıyla başlayan gezisinde Ocak Başkanı Tuğrul Tekin ve yönetimi ile Ocaklı gençler tarafından karşılanan Kılavuz, Ocak yönetimi ile istişarelerde bulundu. Üniversite ve ortaöğretim teşkilatları ile sohbet ederek düşüncelerini dinleyen Kılavuz gençlere “Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in işaret ettiği lider ülke Türkiye’nin mimarları sizler olacaksınız. Bu sorumluluğun farkında olarak eğitiminize önem vermek zorundasınız. Bugün ortaöğretimden, üniversitelere kadar milli hasletlere sahip olan gençlerimizin üzerinde kurgulanan tezgâhlara karşı verilecek en güzel cevap budur. Bu bizim vazgeçilmez düsturumuz olacaktır.” dedi. Buradan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale il başkanlığını ziyaret ederek görüşmelerini sürdüren Kılavuz fikir alışverişinde bulunduktan sonra gezilerine devam etmek üzere Kırşehir’e doğru yola çıktı.

 

Genel Başkan Kılavuz burada da Kırşehir Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Güzel ve yönetimi tarafından karşılanarak istişarelerde bulunmak üzere Ocak binasında ağırlandı. Burada ortaöğretim ve üniversiteli gençlerle buluşan Kılavuz gençlere tavsiyelerde bulundu. Sınavlarda başarı gösteren öğrencileri tebrik ederek, birincilik derecesi alan Ülkü Ocaklı öğrencimize hediyelerini takdim etti. Burada Ahi TV’deki programa konuk olan Kılavuz gündeme dair soruları yanıtladı.

 

Kırşehir gezisinin ardından Nevşehir’e geçen Kılavuz Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, yönetimi ve Ocaklı gençlerle buluştu. Ocak’ta sıcak bir atmosferde gençlerin sorunlarını dinleyerek düşüncelerini paylaşan Kılavuz, üniversitelerde son dönemde yaşanan olayları işaret ederek; bugün artık terör uzantıları üniversite kampüslerine çöreklenmiştir. Özellikle Anadolu’nun milliyetçi ve muhafazakâr kimliği ile tanınan illerinde birkaç hainin tezgahlayacağı tuzaklarla kargaşanın içine sizleri de çekmek isteyeceklerdir. Dikkatli ve tedbirli olun. Asla kargaşanın tarafı olmayacaksınız uyarısında bulundu. Buradaki ziyaretlerini Milliyetçi Hareket Partisi il başkanlığı ile tamamlayarak şehirden ayrıldı.