Mahmut Sami Uluer AK Parti Nevşehir Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı... Uluer, Başvuru sonunda şu açıklamalarda bulundu...

 7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek Milletvekilliği seçimleri için Avukat ve İş Adamı Mahmut Sami Uluer, AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

 Milletimizin, tarihi şuur ve milli-manevi bilinçle bizzat kurduğu Adalet ve Kalkınma Partisi'nin sessiz devrimi gönüllerde taht kurmuştur.

Siyaseti kendisiyle öğrendiğim, siyasetçiyi kendisiyle sevdiğim, siyasi iradenin galibiyetine kendisiyle sevindiğim ve bir insan olarak hayran olduğum, örnek aldığım Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'nın yolundan gitme kararlılığım beni birbirinden kıymetli maceralara sürüklemiştir. Türk milletinin genç bir ferdi olarak, gönül bağı ve sonrasında aktif görevlerle bu kutlu harekete hizmet etme imkânına nail oldum.

Yakın tarihe kadar göz ardı edilen ve söz hakkı tanınmayan gençliğe, Yeni Türkiye'nin Güçlü Geleceği olarak önemli bir misyon ve sorumluluk yüklemek, bugün Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu liderliğinde yoluna devam eden AK Parti'ye nasip olmuştur. Dinimizin işaret ettiği siyasi bilincin yanı sıra, Mehmet Akif Ersoy'un ve Necip Fazıl Kısakürek'in bizlere adeta haykırdığı bir gençlik tasavvurunun idrakiyle, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olma kararı aldım.

Doğup büyüdüğüm, yaşadığım, hizmet ettiğim şehrime, görev verilirse Milletvekili olarak hizmet etme arzusundayım.

"Gençler, koşacaksınız. Risk alarak koşacaksınız!" diyen Büyük Usta'dan ilham alarak çıktığım bu yolda, neticenin hakkımızda hayırlı olmasını diliyor, destek ve dualarınızı bekliyorum.
Sevgi ve saygılarımla.

Av. Mahmut Sami Uluer