AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Av. Mahmut Sami Uluer İl Teşkilatı ile Buluştu‏ .

NEVŞEHİR'İN SORUNLARINI BİLİYORUM

Her aday adayının görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerine inandığını belirten Uluer, 7 Haziran genel seçimlerinde AK Parti’nin Nevşehir'de 3 milletvekili çıkaracağına inandıklarını ifade etti.

Teşkilat ziyaretinde AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Mahmut Sami Uluer partililere kendisini tanıttı. Gençlerin temsilcisi olarak aday adayı olduğunu söyleyen Uluer “İlimizin bir çok sorununu biliyorum. Bunların çözümü konusunda da gençlerin daha aktif rol alması düşüncesinde olduğum için gençlerin sesi olarak aday adayı oldum” dedi.
AK Parti Teşkilatı Uluer'e çıktığı bu yolda başarılar diledi. 

PARTİM İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Yapacağı çalışmalarla AK Parti Bayrağını en üst seviyeye çıkaracağını söyleyen Uluer, AK Parti’nin Nevşehir'den 3 Milletvekili Meclistede 400 Milletvekili çıkararak yine bu dönemde de iktidar olacağına inandığını belirtti. Aday olmasa bile partiden kesinlikle kopmayacağını ve adaylarla birlikte çalışacağını söyleyen Uluer, aday olmayanların ne partiye ne partililere küsme gibi bir lüksünün olmadığını dile getirdi. Aday adaylık sürecinde Gençlerin temsilcisi olduğunu Rabbim izizn verirde aday gösterilir ve halkımız teveccüh gösterirlerse Turizm ve Eğitim başta olmak üzere Nevşehir'ime ve ülkeme hizmet etmeye çalışacağım dedi.