Ak Parti’nin Nevşehir milletvekili aday adaylarının belediyeler, teşkilatlar ve STK’lara yaptıkları ziyaretler hız kesmeden devam ederken, adayların en genç ismi Av. Mahmut Sami Uluer , genç olmasına rağmen teşkilat deneyimine sahip olmasıyla da göz dolduruyor.

Son olarak Nevşehir’in Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilciliklerine ziyaretler gerçekleştiren  Av. Mahmut Sami Uluer,Turizmci kimliği ile her zaman iç içe olduğu sivil toplum camiasından fazlaca ilgi ve destek görüyor.

Uluer, Nevşehir’in meslek odaları, esnaf kuruluşları ve farklı derneklerinin de kendilerinden biri olarak gördüğü ve Meclis’te görmeyi istediği bir isim.

Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Mahmut Sami Uluer, aday adaylık sürecinde bugün ilk olarak 7 ilden sorumlu, 512 üyeli Nevşehir Rehberler Odasını ziyaret etti. Burada Oda Başkanı Sami Yılmaz ile bir süre görüşen Uluer, Gençliğimi bu memleketin bir evladı olarak ve turizmci kimliğimle tüm halkıma hizmet yolunda davasına inandığım AK Parti'yle Milletvekili olarak sorunları Ankara da Meclise taşıyarak çözüm bulmak için çıktık desteklerinizi bekliyorum dedi.


AK Parti'den Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olan deneyimli turizmci Av. Mahmut Sami Uluer, turizm yatırımlarının artmasının ve yeterli eğitimin sağlanmasının, gençler ve kadınlar için yeni istihdam alanları yaratacağını, onların sosyal gelişimlerine de katkı sağlayacağını bildirdi.

Uluer, turizmin son derece dinamik bir sektör olduğuna dikkati çekerek, "39 sektörle işbirliği yapıyoruz. Sektördeki tüm konumlarda istihdam büyük ölçüde kadın ve gençlerden oluşuyor. Turizmde yeni yatırımlar ve yeterli eğitim, genç ve kadın istihdamını artırır" dedi.

Türkiye nüfusunun yüzde 24'ünün gençlerden oluştuğunu hatırlatan Uluer, "Bu gençlerden faydalanmak lazım. Turizmin sosyal boyutu geniş. Gençlerin ve kadınların sosyal gelişimlerine fayda sağlayacak, onları dünya insanlarıyla buluşturacak, kültürel bir alışveriş olacaktır. Dolayısıyla gençlerin ve kadınların hem gelişmesine katkı sağlayacak, hem de kendilerine meslek edinecekler" diye konuştu.


En Genç Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Mahmut Sami Uluer, STK ziyaretlerinden sonra Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Ömer NAİR' e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mahmut Sami Uluer, yaptığı açıklamada aday adalığı süresince parti teşkilatlarını ziyaretlerini tamamladıktan sonra sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek çalışmalarına devam ediyor. 


AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mahmut Sami Uluer,burada  yaptığı açıklamada milletvekili adayı gösterildiğimiz takdirde tüm gençlerin sesi olacağız dedi.

Uluer, teşkilatın önemi ve işbirliği hâlinde çalışmanın hizmet getirmede kıymetli bir çaba olduğunu söyledi.

En genç milletvekili aday adayı olmasına rağmen, meslek odaları ve parti teşkilat tecrübesi açısından başarılı bir özgeçmişe sahip olan Uluer, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında ‘’Genç olmanın heyecan ve dinamizmine sahip olduğum kadar, parti teşkilat deneyimlerine de sahip bir kardeşinizim’’ dedi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mahmut Uluer ‘’ Türkiye’de ve Nevşehir’de gençlerin sesi olmak için yola çıktık. Tabi bizlerin yola çıkmasını sağlayan ve siyasete genç yaşımızda atılmamız için yolumuzu açan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a gençler adına teşekkür ediyorum. Bizler inanıyoruz ki Türk Gençliğine görev verildiği takdirde yapamayacağı ve üstesinden gelemeyeceği bir şey yoktur. Türkiye’nin en genç aday adayı olarak başta Nevşehir’imizde yaşayan gençlerimiz olmak üzere Türkiye’de tüm gençlerin sesi ve kulağı olacağız. Bizlerin yolu nasıl siyasette açılmışsa bizde bizden sonra gelen genç arkadaşlarımıza hem yol arkadaşı olacağız hem de bizlere verilen bayrağı teslim edeceğiz. Hükümetimizin gençlik politikalarında bir genç olarak aktif rol oynamak, gençliğin ulusal ve uluslararası her platformda kendisini bizzat temsil etmesini sağlamak, tarihimizde olduğu gibi bugünde genç yaşta dünyanın kaderini etkileyen adımlar atmak için bu hizmet yolculuğuna çıkmış bulunuyoruz. Nasip olurda bizlere görev verilirse her Türk gencine örnek olacak bir şekilde çalışacağımızdan kimsenin en küçük bir şüphesi bulunmasın. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, milletimizin, istikrarın ve iktidarın devamından yana oy kullanacağına inanıyor tüm hemşerilerimize saygılarımı sunuyorum'' diye konuştu.