AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Uluer seçim ziyaretlerine devam ediyor.

Adalet 
ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Mahmut Sami Uluer, seçim çalışmaları kapsamında STK ve kurum Ziyaretlerini sürdürüyor.

Uluer, 7 Mart’ta yapılacak olan genel seçim kapsamında çalışmalarını bu günde sürdürdü. Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen Uluer, Nevşehir Eczacılar Odası’nı ziyaret etti.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Mahmut Sami Uluer, Nevşehir Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol’u ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Uluer, Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol’u ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgiler verirken bir süre sohbet ettiler.

Uluer, ziyarette yapmış olduğu konuşmasında AK Parti iktidarıyla Nevşehir de sağlık alanında önemli çalışmaların yapıldığını belirterek, Nevşehir'in sağlık turizminde belirli bir seviyeye gelmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol ise ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Mahmut Sami Uluer’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederken seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Teşkilat ve STK ziyaretlerini tamamlayan Milletvekili aday adayı Uluer, dur durak bilmeden bu kez kurumları ziyaret ediyor ve kurum müdürlerinden bilgiler alıyor.

NEVŞEHİR İL MÜFTÜSÜ ÖZTÜRK'E ZİYARET




Aday Adayı Uluer Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk'ü makamında Ziyaret etti. Uluer, aday adayı olarak görev ve vazifelerini yapacağını belirterek, "Ondan sonra hakkımızda hayırlısını Cenab-ı Allah'tan dileyeceğiz. İnşallah bu görev bize nasip olur adaylık verilirse, üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye çalışacağız" dedi.

İl Müftüsü Öztürk ise, Mahmut Sami Uluer'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Gençliğin önemli bir güç olduğunu vurgulayan Öztürk, çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diledi.

Uluer, ziyarette yapmış olduğu konuşmasında AK Parti iktidarının Gençliğe verdiği önem güven ve sorumluluğu dile getirdi.

Gerekli adımları atacağız


Uygarlığın tahrip ettiği değerler karşısında yeni bir medeniyet tasavvuruna ihtiyaç duyulduğunu belirten Uluer, "Değerleri olmayan sadece teknoloji ve ekonomik parametrelerle insanı değerlendiren, zayıfı ezen, güçlünün var olduğu bu uygarlık dünyasında medeniyet tasavvuru bizim için kaçınılmaz önemdedir. Değerlerimizi korumalı ve ön plana çıkarmalıyız. Unutulmaya yüz tutan değerlerimizi yeniden canlandırmak için gerekli adımları bir an önce atmalıyız" diye konuştu.

Bu millet için zor değil
Değerleri olmayan, sadece tüketim ve haz duygularıyla yetişen bir gençliği hiç kimsenin istemediğini ve endişe duyulduğunu ifade eden Uluer, "Gençlerimiz değerlerine yabancılaşmış. Değerleri olmayan bir toplum ne kadar ayakta kalabilir? Geleceğe kendini nasıl taşıyabilir? Medeniyet tasavvuru ile kendimize ait değerlerimiz olmalı ve gelişmeyi, ilerlemeyi, teknolojiyi bu değerler üzerinde inşaa etmeliyiz dedi. 
AK Partinin en genç Milletvekili Aday adayı Av. Mahmut Sami Uluer, Geçmişte ayağı kırılan leylekler için bile vakıf kuran, 'yaratılanı severiz Yaradan'dan ötürü' felsefesine sahip bir millet için bunu inşaa etmek çok da zor olmasa gerek" şeklinde konuştu.




GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Uluer’i makamında ziyaret eden Uluer Nevşehir’in Gençlik ve Spor alanındaki çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Uluer “Müdürümüz ile birlikte karşılıklı olarak Nevşehir gençliğine ve sporcu kardeşlerimiz ve kulüplere neler yapabileceğini değerlendirdik. Aynı zamanda spora olan düşkünlüğüm ve yakından takip eden biri olarak gençlerimizin ve spor camiamızın durumunu en iyi bilenlerden birisiyim. İl Müdürümüze, gençlerimize, sporcu ve sporu seven kardeşlerimize her zaman müteşekkirim ve yanındayım.
İl müdürümüze zaman ve bilgi aktarımı için teşekkür ediyorum” dedi.

Ünlüer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarı diledi.

mahmut-sami-uluer-nevsehir-muftusu