AK Parti'nin En Genç Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Mahmut Sami Uluer, İstanbul' da Nevşehirliler Federasyonu Başkanı Mustafa Şen'i Ziyaret Etti. Uluer burada yaptığı konuşmasında Nevşehir'in hizmet alanında daha yapılacak çok iş var.dedi.

İstanbul'da Nevşehirliler Federasyonu Başkanı Mustafa Şen ve yönetimi ile bir araya gelen Ak Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mahmu Sami Uluer, "Bir şehrin vekaletini  istemeden önce o şehir de yaşamış olmak lazım o şehirde çocukluğunuzun, gençliğinizin geçmiş olması lazım  sokakların da top oynamış üzüm bağlarını dolaşmış,köylerinde soğuk bir tas ayran içmiş olmanız lazım, neden biliyor musunuz siz eğer gurbette yaşarken şehrinizi rüyanız da görmüyorsanız  o şehre hizmet götüremezsiniz. O şehrin insanlarını anlayamazsınız, size bir talep geldiğinde bütün şehir film şeridi gibi gözünüzün önünden geçmiyorsa o şehri anlayamazsınız. Ak Parti'miz 13 yılda Nevşehir'imize bir çok alanda destek verdi, bu desteklerden tüm bölge de yararlandı ama bunlar yetmez daha yapacak çok iş var.'dedi.

STK'LAR YOL ARKADAŞIMIZ

Sözlerine devam eden Uluer, kendisin de bir sivil toplumcu olduğunu hatırlatarak,bu manada sivil toplum örgütçülüğünün bir fedakarlık işi olduğunu en iyi bilenlerdenim. Burada çeşitli mesleklerden bir araya gelmiş arkadaşlarımız Nevşehir'imize, Nevşehir'e neler yapabiliriz onlara ne tür katkılar sağlayabiliriz diye çalışma yapıyorlar. Hakikaten taktir edilecek bir durumdur ben başta dernek başkanımız Mustafa Şen olmak üzere tüm yönetim kurulunu tebrik ederim. Hem şehrinin kıymetini hem de hemşericiliğin ne olduğunu gayet iyi bilirim.Gerek Eğitim sebebiyle gerekse Mesleğimiz gereği yurt içi ve yurt dışı seyehatlerimiz gereği kısa sürelide olsa çokça memleketten ayrı kalıyoruz ve memleketimiz adeta burnumuzda tütüyor.Bir 50 Plkalaı araç bir Nevşehirli hemşeri görsekte hasret gidersek diye gözümüz yollarda kalıyor.Rabbim tüm Nevşehirli gurbetçilerimizi Türkiyemiz ve Dünyanın neresinde olursa olsun sabır versin vatanına doğduğu topraklara kavuştursun dedi.
Uluer Aday adaylığı sürecinde sivil toplum örgütlerinin destekleri bizler için çok önemli, inşallah halkımızdan destek alırsak 4 yıllık hizmet sürecimizde yol arkadaşlarımız, parti teşkilatları ile birlikte sivil toplum kuruluşları olacaktır.'diye konuştu