NEVŞEHİR(MHA) CHP Nevşehir Milletvekili aday adayı Hakim Demirci, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi gençliğinin önemli sorunları bulunduğunu, bu sorunların çözümüne yönelik çaba sarf edilmesi gerektiğini söyledi.

Üniversite bünyesinde fakülte ve yüksek okullarda öğrenim gören ve Cumhuriyet Halk Partisine sempati duyan gençlerin yanlış değerlendirilmeden yana dertli olduklarını dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili aday adayı Hakim Demirci, Üniversitedeki CHP’li gençlerin bölücü bir unsur gibi algılanmaması gerektiğini ifade etti.

Söz konusu gençlerin bu ülkeyi ve bu ülkenin değerlerini ülkede yaşayan her genç kadar benimsediğini ve bu ilkelere sahip çıktığını söyleyen CHP Nevşehir Milletvekili aday adayı Hakim Demirci, “Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi bünyesinde bulunan fakülte ve yüksek okullarda öğrenim gören ve Cumhuriyet Halk Partisine sempati duyan gençlerimizle zaman zaman bir araya geliyoruz.b Ve onların dertlerini dinliyoruz. Gençlerimizin en büyük sorunları kendilerinin bölücü bir unsur olarak gösterilmek istenmesi. O Gençler bu ülkenin değerlerine sahip çıkabilen tüm gençlerimiz kadar bu ülkeye sahip çıkıyorlar. Ve kesinlikle bölücü bir unsur olarak görülmemeli. Bu ülkeyi seven, Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan gençlerimiz bu ülke için asla ama asla birer bölücü unsur değildir” açıklamalarında bulundu.