AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı binasının önünde toplanan vatandaşlara seslendi.

Başkan Ünver konuşmasına öncelikle bu mutlu günde zaferimizi bizlere yakışır bir şekilde kırmadan incitmeden ötekileştirmeden kutlayalım mesajı verdi.


Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, "1 Kasım, Allah'ın izniyle bayram oldu. Yeniden her 2 kişiden birinin oyunu alarak, yüzde 50 ile tek başına iktidar olduk. Nevşehir'de de oylarımızı arttırıp, yeniden 3 milletvekili çıkardık. Millet siyasi istikrar istediğini bir kez daha gösterdi. 4 aylık kaos ortamı artık bitiyor. Şimdi sorumluluğumuz daha da arttı. Biz 'milliyetçilik lafla olmaz' dedik. Milliyetçilik çalışmakla olur. Biz burada nasıl bayram yapıyorsak, Gazze'de, Filistin'de de insanlar bayram yapıyor. Gençlerimize daha iyi bir ülke, daha iyi bir Nevşehir yaratmak için çalışacağız. Huzurlu geleceğimiz için canlarını veren şehitlerimizi; asker ve polislerimizi de rahmetle anıyorum." dedi.

Ünver : Gün, Birlik Ve Dirlik Günüdür!

Başkan Ünver, Milletin siyasi partileri hassas terazisinden tekrar geçirdiğini ve değerlendirme yaptığını dile getirerek, Yüce milletimiz, geleceğini karartmak isteyenlere fırsat vermediğini söyledi.

Partililerle beraber uzun soluklu bir siyasi birliktelik yaşadıklarını ifade eden Ünver, ülkeye hizmet etmek için yurttaştan yetki istediklerini, Allah'ın bu isteklerini yerine getirmek için fırsatlar verdiğini aktardı.

Ünver, " Artık Yeni bir süreç başlıyor. Türkiye'de bu seçim sonrası yeni bir ufuk açılıyor. 2 Kasım itibarıyla milletimiz artık kaosa uyanmayacak. Gelecek endişesi olmayacak inşallah. Hep beraber yarınlarımızı tesis edeceğiz" diye konuştu.

Hasan Ünver, millete hizmet etme gururu yaşayan AK Parti ailesi olarak bundan sonra da bu şekilde yollarına devam edeceklerini dile getirerek, vatandaşların kendilerini yalnız bırakmadığını, her zaman kol kola olduklarını ve kendilerine güç verdiğini söyledi.

Türkiye'nin sadece ulusal ölçekte değil, dünyanın tüm mazlum ülkelerine ve milletlerine el uzattığını kaydeden Ünver, Türkiye'nin bu alandaki faaliyetlerine devam edeceğinden bahsetti.

Başkan Ünver , yarınları birlikte inşa edeceklerini belirterek, seçim sonuçlarının Ülkemiz , Milletimiz , Nevşehir'imiz ve Partimize hayırlı olması temennisinde bulundu.