AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca düzenlenen ve 30 İlin Belediye Başkanlarının bir araya geldiği "2. İl Belediye Başkanları Toplantısı", Amasya da gerçekleştiriliyor. Toplantıya Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'da katılacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılacağı  17-18 ve 19 Ekim tarihleri arasında Amasya'da gerçekleştirilen 2. İl Belediye Başkanları toplantısı için Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, de toplantıya katılmak üzere Amasya'ya gitti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,; "Genel Başkanımız ve Başbakanımızın katılımı ile 17-19 Ekim tarihleri arasında Amasya'da olacağız. AK Partili İl Belediye Başkanları ile toplantı düzenliyoruz. Amasya'daki toplantıda hizmetlerimizi projelerimizi anlatıp fikir alışverişi yapıp taleplerimizi Başbakanımıza ileteceğiz" dedi.

Amasya Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde 30 İl Belediye Başkanı biraraya geldi.

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ında katıldığı toplantının ilk gününde, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Abdulhamit Gül belediye başkanlarına hitap edip bilgi alışverişinde bulundu.

"Yönetim yerelde başlar" fikri doğrultusunda süren toplantılar, 18 Ekim Cumartesi günü (yarın) Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun ve bakanların katılımı ile gerçekleşecek Toplu Açılış Töreni'yle devam ediyor...