24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek Milletvekilli seçimlerinde AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adaylığı için Nevşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Hasan Ünver,  Nevşehir Belediye Meclisi tarafından Belediye Başkanlığına seçilen  Atilla Seçen’ e görevi devir etti.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Alaaddin Varol, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı  Edip Avşar, AK Parti ve MHP’Lİ Belediye Meclis üyeleri, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı törende,  Belediye Başkanlığı görevini, Belediye Meclisi tarafından Belediye Başkanlığına seçilen Atilla Seçen’e devir eden AK Parti 27. Dönem Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Hasan Ünver, birlik ve beraberlik içerisinde hizmet dolu 14 yılı aşkın bir dönemi geride bıraktıklarını belirtti.

 ATİLLA SEÇEN BAŞKANIMIN  BAHTI VE YOLU AÇIK OLSUN

2004’de Belediye Başkanı olarak göreve başladığında kendisine mühür teslim edecek bir Belediye Başkanı bulamadığından yakınan Ünver ‘ 2004 yılında mührü kendisinden teslim alacağımız bir Belediye Başkanını karşımızda bulamadık. Devir Teslim olmadan bu göreve başlamıştık. Her zaman da şunu söylemişimdir, ‘Ben bu mührü vakti geldiğinde bir Nevşehir evladına alnından öperek bırakacağım.’ Allahım bunu bugün bana  nasip etti, Hamdolsun Rabbime. 14 yılı aşkın bir zamandan beri beraber çalıştığım bir arkadaşıma Belediye Başkanlığı görevini bırakıyorum. Bu belki sembolik bir tören, ama benim için oldukça önem taşıyor. Alnımız açık bir şekilde halkımıza hizmet etmeyi nasip ettiği için Rabbime ne kadar şükür etsem azdır. Atilla kardeşimin Allah yolunu ve bahtını açık eylesin. Bundan sonraki süreçte onun emrinde bir nefer olarak   her daim yanında olmaya gayret edeceğim. ” dedi.

ÜNVER’İN BELEDİYECİLİK BİRİKİMİNDEN ÇOK YARARLANDIM

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’ de Belediyeciliğin bir okulu olmamasına karşın, 14 yılı aşkın bir süreden beri Hasan Ünver ile belediyecilik okulundan mezun olduğuna inandığını belirtti. Seçen “  Gerçekte Belediyeciliğin ülkemizde bir okulu yok, ancak ben 14 yılı aşkın bir süreç içinde, Hasan Ünver’in yanında bu okuldan mezun olup diplomamı aldığıma inanıyorum. Kendisinin engin belediyecilik birikiminden fazlasıyla yararlandığıma inanıyorum. Hasan Ünver’e bundan sonraki siyasi hayatında başarılar diliyorum. “diye konuştu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, kendisine bu süreçte destek verenlere de teşekkür etti. Seçen ‘ Bu süreçte bana destek veren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım bey, milletvekillerimize, il başkanımıza,  ilçe başkanımıza, Gençlik Kolları Başkanımıza, Kadın Kolları Başkanımıza ve AK Parti ailesinin yönetim kurulu üyelerine ve tüm fertlerine de ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.Ayrıca bu seçim sürecinde AK Parti ile MHP arasında tepede oluşturulan Cumhur İttifakının yerelde oldukça samimi ve düzeyli bir şekilde sürdürüldüğünü de gerçekleştirilen seçimde ortaya konulduğunu görmek beni oldukça mutlu etti. Tüm MHP’li Belediye Meclisi kardeşlerime de teşekkür ediyorum. Hizmet yarışında her daim halkımızın yanı başında olacağız.” dedi.

Ünver, daha sonra Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’e Belediye Mührünü alnını öperek takdim etti. Belediye Başkanı Seçen ’de daha sonra  AK Parti 27. Dönem Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Hasan Ünver’e Nevşehir’e  yaptığı hizmetlerden dolayı çiçek ve çini tabak takdiminde bulundu.

Hafız Mahmut Sami Kemikkıran’ın yaptığı duanın ardından Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen hayırlı olsun dilekleri ile görevine başladı.