NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, özellikle son dönemlerde sosyal paylaşım sitelerinde belediyenin yeni hizmet binasına ilişkin getirilen eleştirilere yanıt verdi.


Nevşehir Belediyesinin ve kendisine yönelik hizmet üretemiyor, çalışmıyor diyemeyenlerin bu tür eleştirilerde bulunduklarını söyleyen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bir elin parmağını geçmeyecek bu tür insanlara Allah acısın dedi.

Başkan Ünver, “Bence onlar eleştiri değil, çalışmıyor diyemedikleri için, hizmet üretmiyor diyemedikleri için ne bulsak ki falan filan diyorlar. Baktılar ki onlar tutmadı. Hasan Ünver halkını, Halkı da Hasan Ünver’i çok seviyor. Bakın yeni belediye binası 1-1.5 yıl sonra bitecek. Benim belediye başkanlığında kalan sürem 1.5 yıl olacak. Herhalde bu süre içerisinde ben bu yeni belediye binasında oturabilirim. Nevşehirlilerimiz içerisinde nikah salonu olan, konferans salonları olan, hizmeti bir bütün halinde alabileceği bir belediye binasını hak etmiyor mu?. Bu Nevşehir için önemli ve son derece ciddi bir yatırım. Ben oraya 12.5 Milyon + KDV ödüyorum. Bu parayı ben başka bir yatırımda kullanırdım. Ve benden sonra gelecek belediye başkanı yapsın derdim. Bu şehrin geleceğine yönelik bir belediye binası, bir temsil binası olmasın mı?. Onlar ne yapsak karşı çıkıyorlar. Geçenlerde okudum bende sosyal paylaşım sitesinde. Hastanemizin köprülü kavşağına da karşı çıkıyorlar. Bunlar her şeye karşılar. Her şeye karşı olan zihniyet var ya, onlar her şeye karşı. Biz onları İp’lemiyoruz. Ha bina sağlam yapılmamış, çürük yapılmış gibi eleştiriler olursa onların gereken cevabını veririz Allah’ın izniyle. Bunlar tamamen karın darlığı sözler. 12 yıla yakın bir süredir söylüyorum. Sevinenler için de, üzülenler için de Çalışmaya devam ediyoruz. Yapılanları tebrik eden, gelip takdir edenlere teşekkür ediyorum. Ama bu adam hala nasıl bu kadar çalışıyor deyip, karın darlığı çekenler de var mı?. Var. Ve ben bir elin parmağı kadar olan bu zavallılara üzülüyorum. Onlara da Allah acısın artık ne diyebilirim ki” ifadelerinde bulundu.