ÜNVER, ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, esnaf ziyaretlerini bugün de devam ettirdi.

Belediye Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret ederek hayırlı ve bereketli işler temennisinde bulunan Ünver, daha sonra Atatürk Bulvarına geçerek buradaki  esnafları ziyaret ederek gönüllerini kazandı.

Ziyareti sırasında Türk Kızılayı Nevşehir Şubesi tarafından Gül Bahçe önünde yer alan Kan alım merkezini de ziyaret eden Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, daha önceden vaad ettiği  Türk Kızılayı Nevşehir Şubesinin kan ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalar yapacak Tırın hizmete kazandırılması töreninde,  ilk kan bağışında kendisinin  bulunacağını belirtti.

Esnaflarla kucaklaşan sürdüren Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, seçim turuna bundan sonraki süreçte de devam edecek.