ÜNVER,  ESNAFLARLA EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE

30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde esnaf ziyaretlerini sürdüren Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, çeşitli meslek gruplarında faaliyette bulunan işletmecilerin gönlünü kazanmayı sürdürüyor.

AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Belediye Meclis üye adayları ile çok sayıda partilinin katıldığı seçim turunda esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, zaman zaman da esnaflarla kısa süreli sohbetler yapıyor.

Bugünkü ziyaretinde İbrahimpaşa Mahallesi’ndeki Eski Pazar Yeri civarındaki esnaflarla görüşen Ünver ve beraberindekiler, esnafların sıcakkanlı ve samimi bir ortamda karşılanmalarından dolayı ,çeşitli meslek grupları içerisinde faaliyette bulunan esnaflara hayırlı işler dileğinde bulunarak teşekkür ediyorlar.

Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver,seçim öncesine kadar  şehir merkezinin farklı cadde ve bulvarlarında bulunan esnaflara yönelik ziyaretlerini aralıksız sürdürecek.