Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Yarın Sahaya İniyor...
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek yerel idareler seçimleri öncesinde yarın meydanlara iniyor.


 Başkan Ünver, "Nevşehir'de inşallah bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaları, daha üst düzeyde gerçekleştirebilmek için bizler hazırlıklarımızı yaptık. Hem ekip olarak hazırlandık, hem projelerimizle hazırız, hem de yapacaklarımızı ifade etmek üzere halkımızın karşısına çıkmaya başlayacağız" dedi.

2004 yılından bu yana 2 dönemdir Nevşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Başkan Ünver, hafta sonu dualarla açılışı gerçekleştirilen seçim büroları ile birlikte çalışmalarına da sahada meydana inerek start verecek.

Belediye Başkanı Hasan Ünver, yaptığı açıklamada, tam iki dönemdir Nevşehirli halkımızın teveccühleri ile sürdürdüğü başkanlık görevinde her zaman yanında olan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen vatandaşlarına teşekkür ederek, “Değerli hemşehrilerim, yeni bir dönem için seçim hazırlıkları diğer partilerde de, kardeş partilerimizde de başladı. Aday arkadaşlarımız ortaya çıktılar. Bütün adaylar ve meclis üyeleri belli oldu ve seçim startı verilmiş oldu.

Nevşehir de inşallah bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların, daha üst düzeyde gerçekleştirebilmek için bizler hazırlıklarımızı yaptık. Hem ekip olarak hazırlandık, hem projelerimizle hazırız, hem de yapacaklarımızı ifade etmek üzere halkımızın karşısına çıkmaya başlayacağız. 01 Mart Cumartesi günü de Nevşehir Sanayisi ve Galericiler sitesinden başlayarak meydana inerek halkımızla kucaklaşarak seçim startımızı da vermiş olacağız dedi.

Belediye Başkanı Hasan Ünver ve beraberinde AK Parti il ve ilçe yönetimi ile 30 Mart tarihine kadar gerek seçim bürolarında gerek mahalle gezisi ve ziyaretleriyle çalışmalarını aralıksız sürdüreceği ilerleyen günlerde,Başkan Ünver'e Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider inde katılacağı ifade edildi...